Pekgüzel, Tüm Ekibindeki Emek Veren Yol Arkadaşlarına Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel, Tüm Ekibindeki Emek Veren Yol Arkadaşlarına Teşekkür Etti

Adaylığı süresince birlikte hareket ettiği ekibini Umurlu’da verdiği Konserde ağırllayan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel arkadaşlarına teşekkür etti.

29.03.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adaylığı süresince birlikte hareket ettiği ekibini Umurlu'da verdiği Konserde ağırllayan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel arkadaşlarına teşekkür etti.

Umurlu'da düzenlediği konserde konuşan Pekgüzel, "Tüm ekibindeki emek veren yol arkadaşlarına teşekkür etti. Aydın'da her gün hızla büyüyen ve iktidar enerjisiyle dolu bir aile olduklarını vurgulayan Pekgüzel, yol arkadaşlarına ve alana toplanan vataşlara seslenerek, "Biz Aydın Efeler'de sevgiyi, saygıyı ve huzuru hakim kılmak için yola çıktık. Çok çalışacağız. Hep birlikte Aydın'ı hak ettiği değere kavuşturacağız. Ailemizi büyüterek koca bir Aydın Efeler ailesi olacağız" dedi.

"AYDIN'IN EN MODERN MARKA KENTİ OLACAĞIZ"

Efeler'i Aydın'ın en modern marka kenti yapacağın altını çizen Pekgüzel, gönüllü yol arkadaşlarından son saha çalışmalarında yanlarına bir kişiyi daha katarak büyümelerini istedi. Vatandaşlardan aldıkları güç ve destekle 30 Mart'ta AK Parti ile kazananın Efeler olacağını söyleyen Yalçın Pekgüzel, "Her gün sorumluluğumuz bir kat daha artıyor. Sizlerden aldığım enerjiyle bu sorumluluğu keyifle taşıyorum. Efeler kazanmamızı istiyor. Efeler, insan ayrımının olmadığı, sevginin, saygının ve huzurun hakim olduğu bir kent istiyor" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel, Tüm Ekibindeki Emek Veren Yol Arkadaşlarına Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement