Pelin Akın ve Cem Baver Özalp bir nikâh töreni ile hayatlarını birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Pelin Akın ve Cem Baver Özalp bir nikâh töreni ile hayatlarını birleştirdi

Pelin Akın ve Cem Baver Özalp bir nikâh töreni ile hayatlarını birleştirdi

Akfen Holding'in ikinci kuşak yöneticilerinden Pelin Akın ve Martaş Otomotiv'in genç yöneticisi Cem Baver Özalp, iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katılımı ile düzenlenen bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

28.11.2016 08:44  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kızı Pelin Akın ile Martaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özalp ve eşi Sema Özalp'in oğulları Cem Baver Özalp, 27 Kasım'da Raffles Hotel'de düzenlenen bir nikâh töreniyle dünya evine girdiler. Geçtiğimiz yaz Göcek'te aile arasında yapılan nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftin nikâh törenine, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek ile birlikte aile üyeleri, iş, siyaset, cemiyet, medya ve sanat hayatından 800'den fazla üst düzey davetli katıldı.

Davetlilerin şıklıkları ile dikkat çektiği düğün ilk olarak kokteyl ile başladı. Ardından nikâha geçildi ve genç çift alkışlar arasında nikâh masasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikâhta, gelinin şahitliğini 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince'nin eşi Hilal Özince ve TAV Grubu CEO'su Sani Şener'in eşi Asuman Şener yaparken; damadın şahitliğini ise ünlü Cerrah Yaman Tokat, Gilan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Geylan ve Atlantis Management Group CEO'su Tümay Başaranlar yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pelin Akın ve Cem Baver Özalp bir nikâh töreni ile hayatlarını birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement