Kabe'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Kabe'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir?

Kabe\'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir?

"Gündem Ötesi" programının sunucusu Pelin Çift, yeni yılda Mekke'deydi. Sosyal medyasından paylaştığı Kabe'deki tesettürlü fotoğrafları ile gündeme düştü. Paylaşımları sonrası hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Peki, sunucu Pelin Çift Kimdir, kaç yaşındadır?

02.01.2019 10:31  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT1'in "Gündem Ötesi" programı ile bilinen güzel sunucu Pelin Çift, yeni yılı Mekke'de karşıladı. Instagram hesabından paylaştığı Kabe'deki tesettürlü fotoğrafının altına "Haklarında çok konuştuk. Yüzlerce fotoğraf gördüm, video izledim ama gerçeğini görmek bambaşkaymış. Kabe ve Mescid-i Nebevi... Programda hepsini anlatacağız. Sözümüzü tuttuk @erkanaydinwittour ile.. O videoyu da paylaşacağım. Ve harika insanlarla tanıştım. 2019'a güzel bir başlangıç yaptım." açıklamasını not düştü. Peki, yılbaşında Kabe'de olmayı seçen sunucu Pelin Çift kimdir, kaç yaşındadır?

PELİN ÇİFT KİMDİR?

1978 yılında İzmir'de dünyaya gelen Pelin Çift, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine devam eden Çift, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde "Özel Televizyonların Yapısal Özelliklerinin Haber Oluşumuna Etkilerini İnceleme"adındaki Fransızca tezi ile bitirdi. 19 yaşında NTV'de yayınlanan hava durumu sunuculuğu ile televizyon kariyeri başlayan Pelin Çift, 2 sene sonra aynı kanalda haber sunuculuğuna geçiş yaptı.

Kabe'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir?

SORBONNE'A GİDECEKKEN SKYTÜRK'E GİTTİ

2001 krizinden nasibini alan güzel sunucu, işsizler kervanına katıldı. Ve işsiz kaldığı dönemi verimli geçirme adına yüksek lisansını bu dönemde tamamladı. Yüksek lisansı sonrası başvurusunu kabul eden Paris Sorbonne Üniversitesi'ne gidecekken iş teklifi aldığı yeni kanal SkyTürk'te işe başladı ve Sorbonne'dan vazgeçti. 2003-2004 yılında SkyTürk'ün kadrosunda yer alan Çift , 2004-2009 yılları arasında CNNTürk'te, 2009 yılında Habertürk'te sunuculuk yaptı.

Kabe'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir?

"GÜNDEM ÖTESİ"NİN SUNUCUSU OLDU

Habertürk ekranlarında "Öteki Gündem" programının sunuculuğu görevinde bulunan Çift, aynı kanalda "Medya Kritik" programını da hazırladı. 2013 yılında Show TV'deki jüri üyeleri arasında Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Bülent Özveren gibi isimlerin olduğu "Bir Milyon Kimin?" adlı yarışmasında Hakan Hatipoğlu ile beraber sunucu oldu. 2015 yılından beri TRT1'de Pelin Çift ile Gündem Ötesi programını sunan Çift, 2009'da Okan Akbaş ile evlendi.

Kabe'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir?

Son Dakika Magazin Kabe'deki Fotoğrafları ile Gündeme Gelen Sunucu Pelin Çift Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement