Pelkas ıslıklandı - Son Dakika
Güncel

Pelkas ıslıklandı

Pelkas ıslıklandı

Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas oyundan alınırken sarı-lacivertli tribünler tarafından ıslıklandı.

05.02.2022 20:41  Güncelleme: 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas oyundan alınırken sarı-lacivertli tribünler tarafından ıslıklandı.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesinde sarı-lacivertlilerin Yunan futbolcusu Pelkas ıslıklandı. Müsabakanın 65. dakikasında yerini Enner Valencia'ya bırakan Yunan orta saha, oyundan çıkarken sarı-lacivertli taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kaldı.

(Ozan Buğra Koşar - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pelkas ıslıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Jandarma Ekipleri Okul Çevresinde Arama Kaydı Bulunan 14 Şahsı Yakaladı
    15:18 Balıkesir Jandarma Ekipleri Okul Çevresinde Arama Kaydı Bulunan 14 Şahsı Yakaladı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, okul önleri ve çevresinde gerçekleştirdiği denetimlerde arama kaydı bulunan 14 şahsı yakaladı. Denetimlerde, okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslar ile bu yerlerin yakınında faaliyet gösteren umuma açık alanlarda çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar yapıldı. Toplamda 199 okul çevresi, 507 umuma açık yer, 4 bin 389 şahıs ve 223 araç kontrol edildi.

  • Adıyaman'da Aranan Şahıs Polis Ekiplerini Harekete Geçirdi
    15:17 Adıyaman'da Aranan Şahıs Polis Ekiplerini Harekete Geçirdi

    Adıyaman merkez Karapınar Mahallesi'nde çeşitli suçlardan aranması bulunan M.S., polis ekipleri tarafından yakalanmak istendi. Ancak şahıs, polisleri fark ederek kaçmayı başardı. Polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Eskişehir'de Sahte ve Kaçak Deterjan Operasyonu
    15:17 Eskişehir'de Sahte ve Kaçak Deterjan Operasyonu

    Eskişehir'de jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Mahmudiye İlçesi'nde piyasaya sürmeye hazırlandığı sahte ve kaçak deterjanlarla birlikte yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, ucuz deterjanları sahte markalar kullanarak piyasaya süreceği bilgisine ulaşması üzerine operasyon düzenledi. Yapılan yol kontrolünde şüpheli şahsın aracında 40 paket özel markanın adıyla ambalajlanmış deterjan ve 58 paket başka bir özel markanın adıyla ambalajlanmış sahte ve kaçak deterjan ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Bursa'da Alt Yapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
    15:15 Bursa'da Alt Yapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla memnuniyetin artacağını ve maliyetlerin düşeceğini belirtti.

  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ilçe belediye başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti
    15:15 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ilçe belediye başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP'li ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Aras, Anıtkabir özel defterini imzalayarak milli değerlere bağlı olduğunu ve adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğini söyledi.

  • Çevre Bakanı: Deprem bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor
    15:12 Çevre Bakanı: Deprem bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlık, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgenin ihya ve inşası için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar 76 bin konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Depremde evleri yıkılan afetzedelerden biri olan Güngör ailesi de yeni konutlarına kavuştu ve mutluluklarını dile getirdi. Bakan Özhaseki, vatandaşların güvenli yuvalarına yerleşene kadar çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

  • Xiaomi 14T Serisi İçin Geri Sayım Başladı: İşte Bilinen Özellikler ve Tanıtım Tarihi
    15:11 Xiaomi 14T Serisi İçin Geri Sayım Başladı: İşte Bilinen Özellikler ve Tanıtım Tarihi

    Xiaomi, akıllı telefon işindeki payını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Merakla beklenen Xiaomi 14T serisiyle ilgili bugüne dek elle tutulur bilgiler yoktu, ancak son raporlar telefonların HyperOS kodlarında ortaya çıktığını gösteriyor. Xiaomi 14T Pro'nun Redmi K70 Ultra'nın modifiye edilmiş bir sürümü olacağı iddia ediliyor. Serinin özellikleri arasında kablosuz şarj, Leica lensli telefoto kamera, 144 Hz ekran ve OIS'li Leica kamera yer alacak. Xiaomi 14T serisinin küresel lansmanının eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

  • Xiaomi'nin yeni akıllı yüzüğü Black Shark Ring için geri sayım başladı
    15:10 Xiaomi'nin yeni akıllı yüzüğü Black Shark Ring için geri sayım başladı

    Xiaomi'nin giyilebilir teknoloji alanındaki yeni ürünü Black Shark Ring, gümüş, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı yüzük, Smart Touch özelliğiyle birlikte kalp atış hızı, kandaki oksijen ve vücut ısısı ölçümü gibi sağlık takibi özelliklerini sunacak. Ayrıca suya dayanıklı ve 180 güne kadar pil ömrüne sahip olması bekleniyor.

  • Türkiye Girişim Ekosistemi 2024'te Büyük İvme Kazandı
    15:10 Türkiye Girişim Ekosistemi 2024'te Büyük İvme Kazandı

    Türkiye'nin girişim ekosistemi 2024'ün ilk çeyreğinde büyük bir ivme kazandı ve tarihi bir dönem oldu. Özellikle yatırım alanında görülen rekor seviyedeki artış dikkat çekti. Bu dönemde tohum, erken ve geç aşamalı yatırımlar dahil olmak üzere 161 yatırım turunda toplam 111 milyon dolarlık yatırım yapıldı ve bu rakam Türkiye'nin tüm zamanların en fazla yatırım alınan çeyreği olarak kayıtlara geçti. Türkiye'nin tohum aşaması yatırım sayısını Avrupa'da ikinci, MENA bölgesinde ise ilk sıraya taşıyan TÜBİTAK BiGG Fonu'nun etkileyici bir şekilde tohum öncesi yatırımlar için sağladığı destek, büyümenin ana itici güçlerinden biri oldu. Türkiye artık tohum öncesi yatırımlar açısından hem Avrupa'da hem de MENA bölgesinde lider konumda. Oyun girişimleri de dikkat çekici bir büyüme sergiledi ve Türkiye bu alanda Avrupa'da yatırım büyüklüğü açısından 7. sıra, yatırım sayısı açısından ise 2. sıraya yerleşti. MENA bölgesinde ise oyun yatırımları büyüklüğü açısından 2., sayı açısından 1. sırada bulunuyor. Ayrıca, Türkiye'deki bazı büyük stratejik satın almalar da dikkat çekti ve ülke yatırımcılar ve girişimciler için çekici bir merkez haline geldi.


Advertisement