Penaltıyı Atan Mutfağı Kapacak - Son Dakika
Yerel

Penaltıyı Atan Mutfağı Kapacak

Penaltıyı Atan Mutfağı Kapacak

"Güzel bir mutfak, her kadının hakkı" sloganıyla kadınların bir mutfaktan beklentilerini yerine getiren Cuccinella'nın 1.Bayanlararası Penaltı Yarışması için başvuruların 25 Ekim Cuma günü sona ereceği, yarışmanın ise 26 Ekim Cumartesi günü...

23.10.2013 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Güzel bir mutfak, her kadının hakkı" sloganıyla kadınların bir mutfaktan beklentilerini yerine getiren Cuccinella'nın 1. Bayanlararası Penaltı Yarışması için başvuruların 25 Ekim Cuma günü sona ereceği, yarışmanın ise 2 6 Ekim Cumartesi günü gerçekleşeceği bildirildi. Yarışmayı kazanan şampiyonun mutfağı Cuccinella tarafından yenilenecek.

Cuccinella'nın penaltı yarışmasına başvurular, Hayal Park civarındaki Cuccinella Showroom'a şahsen yapılabileceği gibi "cuccinella.com.tr" adresinden form doldurulabiliyor.

26 Ekim 2013 tarihinde eski Baraj Gölü yanındaki Bacardi Restaurant'ta gerçekleşecek yarışma sonunda kazanan yarışmacının mutfağı yenileneceği gibi tüm katılımcılara da günün anısına mutfak önlüğü hediye edilecek.

Katılımcılara ayrıca Cuccinella Showroomlarında yüzde 10 indirim uygulanacak.

Yarışmacılar ve aileleri için yarışma gününde gün boyunca çeşitli eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilecek. Eleme usulü ile yapılacak yarışmanın her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getireceği bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Penaltıyı Atan Mutfağı Kapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement