Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yeni gelişme! 18 PKK'lı terörist SİHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi - Son Dakika
Güncel

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yeni gelişme! 18 PKK'lı terörist SİHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı. SİHA'ların kullanıldığı operasyonun ayrıntılarını MSB Twitter hesabından paylaştı, "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!" dedi.

28.05.2022 12:38  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden gelen 6 şehit haberi, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Bölgede artan operasyonlarda terör örgütü PKK ciddi kayıplar vermeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medyadan yaptığı son açıklamada, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"MEHMETÇİĞİN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE"

MSB'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist daha SİHA'larımızın operasyonu ile etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!"

Son Dakika: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist SİHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yeni gelişme! 18 PKK\'lı terörist SİHA\'lar tarafından etkisiz hale getirildi

Son Dakika Güncel Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yeni gelişme! 18 PKK'lı terörist SİHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Filozof sn.: Devlet artık bu satılmışlara çok sert yasalar çıkarmalı.en küçük destege idam ve tüm mallarına el konularak.bu vatandan tüm yakınları sürülmelidir. 1 0 Yanıtla
  • Kzk : Allah devletimize zeval vermesin.büyüksün Erdoğan 0 0 Yanıtla
  • Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti
    15:39 Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde seyreden otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de İncelemelerde Bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de İncelemelerde Bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden 80 iş yeri inşaatını inceledi. Daha sonra Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden İnan, yetkililerden bilgi aldı.

  • Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
    15:38 Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da Yusuf K. idaresindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Tülay T. ile oğlu Ramazan Efe T.'ye çarptı. Kazada anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı
    15:38 Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayanların attığı peçetelerden 8 gram esrar çıktı. Amansız kovalamacanın ardından, motosikletli 2 genç yakalandı. Bora K. ve Serdar Y.'nin kaçmış olduğu alanın yapılan incelemesinde, 2 ayrı peçeteye sarılı halde tahmini toplam ağırlığı 3-5 gram olan Esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı
    15:38 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı

    Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil şarampole yuvarlandı ve sürücü yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti
    15:36 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek, ikinci dönemde de birçok önemli projenin hayata geçirileceğini belirtti.

  • UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti
    15:35 UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti

    UNICEF tarafından depremden etkilenen çocuklara ve bakım verenlere hukuki yardım ve destekte bulunmak amacıyla hazırlanan 'YASA' adlı yardım tırı, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliği'ne teslim edildi. Tırda, avukatların doğrudan çocuklarla ve bakım verenlerle görüşebileceği odalar, toplantı odası, bilgisayarlar, televizyonlar, yardımcı personelleri için ayrılan alanlar, duşa kabinler ve engelleri rampalarına kadar her şey düşünülmüş. Bu tır sayesinde avukatlar, depremzedelere doğrudan ulaşarak adli yardım sağlayabilecekler.

  • Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü
    15:35 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü

    Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kızılay Adıyaman Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Bir gün sürecek olan etkinlikte 150 ünite kan toplanması hedeflenirken, kan bağışının insan sağlığına iyi geldiği ve hayat kurtardığı vurgulandı. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.


Advertisement