Mehmetçik aman vermiyor! 3 PKK'lı teröristin havaya uçtuğu anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Mehmetçik aman vermiyor! 3 PKK'lı teröristin havaya uçtuğu anlar kamerada

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım operasyonu esnasında bir mağaraya gizlenen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. O anlar kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

27.04.2021 12:54  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklama, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde icra edilen Pençe-Yıldırım operasyonu ile PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Komandolarımızın arama-tarama faaliyeti sırasında tespit edilen ve bir mağaraya gizlendikleri belirlenen 3 PKK'lı terörist, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verdi.

Metina ve Avaşin Basyan bölgelerinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısı 37'ye yükseldi.

Mehmetçik aman vermiyor! 3 PKK\'lı teröristin havaya uçtuğu anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mehmetçik aman vermiyor! 3 PKK'lı teröristin havaya uçtuğu anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • AZHiSTERiKS: Anlamadigim sey, eskiden hem de komandolar tarafindan, yani yaya olarak bir seferde 60-70 les yerlere serdiriliyorken HAKLI OLARAK terör örgütüne darbe deniyordu, lakin simdilerde siha.. miha.. ef16 larla 3 pislik temizlendiginde basarili operasyon deniyor, bu abarti da komandolarimiza yapilan en büyük haksizilik. 26 12 Yanıtla Emekli JÖH: Eskiden teröristler çok kalabalık gruplar halinde gezerlerdi, bu yüzden temasa girildiğinde haliyle daha fazla leş haberi olurdu fakat artık onlarda akıllandılar ve çok küçük gruplar halinde geziyorlar, o şekilde eğitim görüyorlar. Doğal olarak kıstırıldıklarında daha az leş haberi geliyor :) 19 0 Yanlis: Eskiden cok vardi. Normaldi ama artik 400 civarinda kaldi 5 0
  • f16 pilotu: ya kardeşim ne işiniz var orda. test atışı yapıyoduk tam da bulmuşunuz duracak yeri. neyse artık, ateşiniz boş olsun :) 34 0 Yanıtla
  • Milli: Işte anladıkları tek dil bu. 30 0 Yanıtla
  • ADIMIZ TÜRK: VUR ALLAH AŞKINA VURR VUR TÜRKLÜK AŞKINA VURR 25 2 Yanıtla
  • TÜRK: Rabbim ayağınıza taş deyirmesin Aslan abilerim 25 0 Yanıtla
  • Fatih: Yilmaz erdoganin yeni filmi sen hic ucan hewal gordunmu sinemalarda:) 24 1 Yanıtla
  • İlbay almanya : Elleriniz dert görmesin vur llahim vur 23 2 Yanıtla
  • andsmero: elleriniz dert görmesin 21 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement