Cadde ortasında komşusunu defalarca bıçakladı! Tüyler ürperten o an kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Cadde ortasında komşusunu defalarca bıçakladı! Tüyler ürperten o an kamerada

İstanbul Pendik'te bir kişi, daha önce kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği komşusunu cadde ortasında defalarca bıçakladı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

10.06.2020 09:15  Güncelleme: 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te bir kişi, daha önce kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği komşusunu takip edip defalarca bıçakladı. Komşusunu bıçakladıktan sonra kaçan zanlı, polisin yaptığı inceleme sonucu gözaltına alındı. Cadde ortasında gerçekleşen olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik'te meydana geldi. İddiaya göre. A.B.K, daha önceden kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü A.K'yi caddede yürürken gördü.

PENDİK'TE CADDE ORTASINDA BIÇAKLI DEHŞET; O ANLAR KAMERADA

A.B.K, bir süre takip ettikten sonra koşarak, elindeki bıçakla A.K'yi defalarca bıçakladı. Ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüpheli A.B.K ise yapılan incelemeler sonucunda polis tarafından gözaltına alındı.

PENDİK'TE CADDE ORTASINDA BIÇAKLI DEHŞET; O ANLAR KAMERADA

"BİRİSİ HAPSE GİRDİ, BİRİSİ YARALANDI"

Mahallede esnaflık yapan bir kişi, "Olay burada oldu ama araba önümüzdeydi, görmedim ben çalışıyordum. Ama ikisi de bizim komşumuz. Çok geçmiş olsun diyoruz. Birisi hapse girdi, birisi yaralandı. Üzüldük, gerçekten üzücü bir olay. Durup dururken olan bir olay" dedi. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, eli bıçaklı A.B.K'nin cadde üzerinde yürüyen A.K'yi takip ettiği, koşarak peşinden gittiğini ve onu defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Cadde ortasında komşusunu defalarca bıçakladı! Tüyler ürperten o an kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cadde ortasında komşusunu defalarca bıçakladı! Tüyler ürperten o an kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hakaret: Kimseye hakaret etmeyeceksiniz adamın zoruna gitmiş unutmamış kalp kırıldımı düzelmez 3 22 Yanıtla Ahsen: Her kalbi kirik gidip bicaklasin öyle mi..zaman gecince barisirlardi.. 17 1 recep: ah be güzel kardeşim 1 gün kapalı cezaevinde yatsan yazmazdın böyle girerken han kapısı çıkarken iğne deliği 0 0
  • A.drn: idam gelmeli artık.. 4 1 Yanıtla
  • redkit: kin gütmek şeytanın ilacı özür dilemek ise kabe nin taşıdır... 0 0 Yanıtla
  • Giitim: En yakın zamanda surıyeye doner burası muhtemelen 0 0 Yanıtla

Advertisement