Pendik'te iki kardeş, alacak verecek meselesi yüzünden birbirine girdi! Korku dolu anlar kameralarda - Son Dakika
3. Sayfa

Pendik'te iki kardeş, alacak verecek meselesi yüzünden birbirine girdi! Korku dolu anlar kameralarda

Pendik'te iki kardeş arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga etti. Kardeşlerden birinin silah doğrulttuğu kavgayı duyan ve olay yerine gelen baba, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. O anlar kameralara yansıdı.

28.11.2022 12:16  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik Esenyalı Mahallesi Necbettin Erbakan Caddesi üzerinde bulunan bir kuaför dükkanında iddiaya göre, Anıl Y. ile kardeşi Emircan Y. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emircan Y. cebindeki silahı ağabeyine doğrultarak tehditler yağdırdı.

POLİSİN MÜDAHALESİYLE SAKİNLEŞTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Olayı duyarak gelen kardeşlerin babası ise ortalığı ayağa kaldırdı. Saldırgan tavırlar sergileyen baba, polis ekiplerine de zor anlar yaşattı. Çocuğunun üstüne yürüyerek bağıran adam polis ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirildi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

SİLAH DOĞRULTUP KÜFÜRLER ETTİ

Görüntülerde, kardeşine silah doğrultan şahsın bağırarak küfür ettiği, babalarının ise polis ekiplerince sakinleştirilmeye çalışıldığı görülüyor.

Pendik\'te iki kardeş, alacak verecek meselesi yüzünden birbirine girdi! Korku dolu anlar kameralarda
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Pendik'te iki kardeş, alacak verecek meselesi yüzünden birbirine girdi! Korku dolu anlar kameralarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement