Pendik'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Pendik'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu

İstanbul Pendik'te inşaat halindeki binanın su biriken asansör boşluğunda iki ceset bulundu.

13.02.2018 18:41  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Pendik Kaynarca Bahattin Veled Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki binaya giren vatandaşlar asansör boşluğunda ceset olduğunu fark etti.

OLAY YERİNE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, asansör boşluğundaki su birikintisinde iki adet ceset olduğunu belirledi. Suyun boşaltılması için itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. İtfaiyenin çalışmasının ardından cesetlerin çıkartılarak olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmesi bekleniyor.

Pendik'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu

SIKINTILAR YILLARDIR DEVAM EDİYOR

Çevrede yaşayan bir vatandaş, "Bu inşaatla ilgili sıkıntı yıllardır devam ediyor. inşaata giren çıkan belli değil. Artık içeride iki ceset olduğu düşünülüyor" ifadelerini kullandı.

Pendik'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu
Pendik\'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pendik'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • oneri: Bir insaat 6 aydan uzun sure durmussa devlet veya belediye yikip yikim ucretini sorumlu muteahitten almalidir. 3 0 Yanıtla sen önerme: 6 ayda inşaat mı biter bi halt bilmeden sallayın durun anca adamlar 30-50-100-200 daireli inşaat yapıyo büyük inşaatlar 1-3 yıl arası sürer.6 ayda inşaat bitirebiliceksen gel sermayeni veriyim müteahhit ol.bilmeden ÖNERİ de bulunma 0 1 sen önermeye cevap: Sende okuma veya okudugunu anlamama gibi bir problem var.buyuk olasilikla konusulani ve konustugunuda anlamiyorsun.zor bir yasamin var sanirim.yazik. 0 0
  • yüksekovalı: Bence devlet her inşaata zorunlu bekçi bırakmalıdır . Gizli gizli fuhuş yapılan uyuşturucu kullanılan ve çoğunlukla ölümlerin yaşandığı mekanlara inşaat denir. abicim bi binayı faaliyete geçirecek paran yoksa bulaşma ölümler olsun diye yer ediniyorsunuz neyse nokta. 3 0 Yanıtla

Advertisement