Penti Reklam Filminin Merak Edilen "süper Kahramanı" - Son Dakika
Güncel

Penti Reklam Filminin Merak Edilen "süper Kahramanı"

Penti Reklam Filminin Merak Edilen "süper Kahramanı"

Funda, Penti'nin Sonbahar- Kış reklam çekimi için kamera karşısına geçti.

23.10.2012 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'da Stand Up Parçasıyla Listeleri Sallayan Funda

Belçika'da Stand UP parçasıyla listeleri sallayan ve Avrupa'da şarkısı dillere dolanan bugünlerde Türkiye'de yeni albümü çıkan FUNDA, Penti'nin Sonbahar- Kış reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Eva Mendes'e benzerliğiyle oldukça dikkat çeken yıldız, kendi seslendirdiği reklam müziğiyle, göze olduğu kadar kulağa da hitap ediyor.

Filmde Funda; işten çıkan ve özel bir baloya geç kalmamak için binaların ve arabaların üzerinden atlayan, adeta süper bir kahramana dönüşen kadını canlandırarak, heyecanı doruklara çıkartıyor.

HOLLYWOOD FİLMLERİNİ ARATMAYACAK AKSİYON SAHNELERİ

Indiana Jones and the Kingdom Of The Crystal Skull, Challenging, Walk Hard gibi filmlerde rol alan; True Blood, Terminator, The Sarah Connor Chronicles ve Monk'tan tanınan dünyaca ünlü kadın dublör Luci Romberg riskli aksiyon sahnelerinde kullanıldı ve nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.

Budapeşte'nin tarih kokan sokaklarının, özgün mimarisinin göz dolduran binalarının ve büyüleyici etkiye sahip ulusal müzenin mekan olarak kullanıldığı filmin çekimleri 2 gün sürdü ve 5 gün süreyle ön hazırlık yapıldı.

PENTİ'YLE HER KADIN BİR "SÜPER KAHRAMAN"DIR!

Moda dünyasında kadınlara yön veren Penti; her yıl sinema filmi tadında çektiği reklam filmleriyle kadınlara hayattaki duruşlarında öncülük etmeye devam ediyor.

Penti, yeni reklam filmiyle bu kez her kadını bir "süper kahraman" olarak nitelendiriyor ve "her kadının içinde bir kahraman vardır ve o kahraman gerektiğinde her şeyi yapar" diyor.

Sıradan bir iş gününden muhteşem bir baloya kadar günün her saatinde ayakları yere basan, özgüveni ve duruşuyla bakışları üzerine toplayan süper kahraman kadını anlatan reklam filmi, çok ses getirecek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Penti Reklam Filminin Merak Edilen 'süper Kahramanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement