Pepsi ile Herkes Konuşuyor - Son Dakika
Güncel

Pepsi ile Herkes Konuşuyor

Pepsi ile Herkes Konuşuyor

Pepsi yeni kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor

28.01.2012 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pepsi kapakları altındaki tek bir şifre ile; Günlük 12'TL'lik Konuşma,30 SMS, 30 MB Cepten İnternet, ayrıca Cepten Maçkolik Paketi ve Oyun Sitelerinde Puanlar sizleri bekliyor.

Mobil kampanyaları ile tüketicisinin en keyifli anlarına ortak olan Pepsi, tek bir kapakla milyonları gülümsetecek. Pepsi kapaklarının altında neler yok ki, tüm operatörlere anında 12 TL'lik konuşma, 30 SMS ve 30 MB cepten internet keyfi sadece tek bir şifre karşılığında hem de tüm operatörlerde sizleri bekliyor. Pepsi pet şişelerinin kapakları altındaki şifreleri 5757'ye kısa mesaj ile gönderen tüm Turkcell, Vodafone ve Avea hattı kullanıcıları 29.02.2012'e kadar devam edecek bu inanılmaz kampanyadan yararlanabilecekler. Üstelik Pepsi kapaklar, Ocak ayı sonuna kadar 2 kat kazandırıyor, gönderilen her şifre karşılığında 2 adet günlük 12 TL konuşma, 30 SMS ve 30 MB internet kazanabilirsin.

Futbol tutkunlarına Pepsi'den "Maçkolik" paketi;

Pepsi, futbol tutkunlarına özel yepyeni kampanyasıyla fanatiklerin gönlünü fethedecek. Pepsi pet şişelerin kapakları altındaki ve Pepsi kutu içeceklerinin açma halkası altındaki şifreleri "Maçkolik" uygulamasına giren herkes Pepsi'den anında 3 günlük cepten Maçkolik üyeliği kazanacak. Maçkolik uygulamasını ücretsiz olarak yüklemek isteyenlerin cep telefonlarından "MAC" yazıp 3435'e kısa mesajla göndermeleri ve gelen linki tıklayıp uygulamayı mobil telefonlarına indirmeleri yeterli olacak. 31.01.2012'ye kadar devam edecek kampanya ile futbol dünyasına ilişkin en son haberleri ve maçların sonuçlarını anında cep telefonlarınızdan anında takip edebilirsiniz.

Pepsi oyun keyfinize de ortak oluyor

Pepsi oyun severleri de unutmadı, yepyeni mobil kampanyası ile Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Facebook Peak Games oyunlarında geçerli hediyeler ve Türkiye'nin lider oyun portalı mynet.com'da geçerli olacak tam 2000 puan hediye ediyor. Pepsi pet şişelerinin kapakları altındaki ve Pepsi kutu içeceklerinin açma halkalarının altındaki şifreleri mynet.com ve Facebook Preak Games (Okey,Komşu Çiftlik, Umaykut, Akvaryum, Petiler,Çiftlik Adası, Zoo World 2) uygulamalarına giren herkes anında hediyelerini kazanacak. Pepsi,31.03.2012'ye kadar devam edecek yeni kampanyası ile oyun keyfinizi ikiye katlayacak.

Turkcell kullanıcıları anında ilk aramada geçerli 60 dakika kazanıyor

Pepsi yepyeni mobil kampanyası ile tüm Turkcell kullanıcılarını muhabbete doyuracak. Tüm Pepsi kutularının açma halkalarının altındaki şifreleri cep telefonlarından 5757'ye kısa mesaj ile gönderen Turkcell'liler anında ilk aramada geçerli 60 dakika konuşma kazanacak. Tek bir şifre karşılığında anında kazanılan 60 dakika konuşma sadece ilk aramada geçerli olacak. Sevdiklerinizle doyasıya kesintisiz muhabbet için 30.06.2012'ye kadar şifrelerinizi hemen gönderin.

Tüm hediyelerin tamamını Pepsi kapakları altındaki tek bir şifre ile kazanabiliyorsun. Üstelik çekiliş yok kura yok, yapman gereken sadece şifreni 5757'ye SMS ile yollamak. İnanılması güç ama gerçek, daha fazla şifre gönder tüm hediyeleri aynı anda kazan.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pepsi ile Herkes Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement