Pepsi, Süper Küresel Futbol Takımıyla Golü Atıyor - Son Dakika
Güncel

Pepsi, Süper Küresel Futbol Takımıyla Golü Atıyor

Pepsi, Süper Küresel Futbol Takımıyla Golü Atıyor

Süperstarlar takımında Messi,Van Persie, Wilshere, David Luiz, Agüero, Ramos, Kompany, Gomez, Dempsey ve daha pek çokları var.

17.01.2014 13:51  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

#FUTBOLNOW – Pepsi bugün süperstarlardan oluşan 2014 futbol takımını açıkladı. Daha önce benzerine rastlanmamış bir uluslararası yetenek zenginliğini bir araya getiren takım, gelmiş geçmiş en dolu, yetenek çeşitliliğine sahip ve ikonik dizilişlerinden birini yaratıyor. 5 kıtadan ve yaklaşık 20 farklı ülkeden gelen ve dünyanın en büyükleri arasında yer alan 19 oyuncu, 2014'te dünyanın her yerindeki futbolseverleri "Anı Yaşamaya" teşvik etmek için Pepsi'yle ortaklık kuruyor.

Sayısız rekora imza atan futbol süperstarı Leo Messi, Arjantinli uluslararası forvet Sergio Agüero ve Britanyalı genç yetenek Jack Wilshere'a, küresel Pepsi dizilişinin parçaları olarak, Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz, üretken golcü Robin van Persie ve büyük İspanyol oyuncu Sergio Ramos da katıldı. Bu süper altılı dünyanın çeşitli yerlerinde kendi ülkelerini temsil eden şu büyük futbolcularla destelenecek: Juan Guillermo Cuadrado (Kolombiya), Clint Dempsey (ABD), Tarik Elyounoussi (Norveç), Maynor Figueroa (Honduras), Mario Gomez (Almanya), Vincent Kompany (Belçika), Kemar Lawrence (Jamaika), Victor Moses (Nijerya), Peter Osaze Odemwingie (Nijerya), Oribe Peralta (Meksika), Andriy Pyatov (Ukrayna), Mohamed Salah (Mısır) ve Gylfi Por Sigurðsson (İzlanda).

Dört kez yılın futbolcusu seçilen ve Arjantin milli takımının kaptanlığını yapan Leo Messi şunları söyledi: "Futbol çocukluğumdan beri hep tutkum oldu ve şu anda da kesinlikle beni hayata bağlayan birkaç şeyden biri. Yeniden Pepsi'yle ortak bir çalışma yürütmekten ve yıldızlarla dolup taşan bu takımın bir parçası olarak markayı küresel ölçekte temsil etmekten büyük bir gurur duyuyorum."

Bugün Pepsi oyuncuları, dünyanın her yerindeki futbolseverlere ulaşarak kadronun tamamını tanıtan heyecan verici bir dijital yayınla sosyal medyada boy gösterdiler.

Premier League'de, Chelsea'de forma giyen ve Brezilya milli takımının ikinci kaptanı olan David Luiz ise şu yorumu yaptı:

"Pepsi'yle birlikte çalışacağım için heyecanlıyım ve bu harika takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Benim için futbol oynamak, sahadaki her saniyeyi en iyi şekilde kullanmak ve oyuna –ve taraftara– olan sevginizi ve karakterinizi ortaya koymak demektir. Dünyanın her yerinden futbolseverlerle buluşmak ve harika bir futbol yılı geçirmek için sabırsızlanıyorum."

Küresel oyuncu duyurusu, 2014 Pepsi Futbol kampanyasının parçası olarak yıl boyu devam edecek bir dizi heyecan verici etkinliğin de başlangıcı oldu. Oyuncular Pepsi'nin yıl içinde yayına girecek küresel televizyon reklamında oynayacakları gibi, dünyanın çeşitli yerlerinde sınırlı sayıda üretilecek ve oyuncuların yeteneklerini ve futbol tutkularını ortaya koymak için tasarlanmış göz alıcı ambalaj ve satış noktası görsellerinde de boy gösterecekler. Küresel Pepsi oyuncularının fotoğraflarını taşıyan özel koleksiyon ambalajları Mart ayında piyasaya sürülecek ve yıl boyunca müzikal, sanatsal, dijital, interaktif deneyimlerle bütünleşmiş sunumlar ve ek özel ürünler tanıtılmaya devam edilecek. Futbol yıllardır PepsiCo için güçlü bir büyüme faktörü oldu ve 2014'te hem küresel içecek hem de küresel çerez markaları güçlü programlar yürütecekler.

PepsiCo Küresel İçecekler Grubu Pepsi Küresel Baş Pazarlama Yöneticisi Kristin Patrick şunları söyledi:

"Pepsi'nin futbolla, yaklaşık 15 yıldır devam eden harika bir ilişkisi var. Bu nedenle, bu ilişkiyi bir kez daha dirilterek şu ana kadarki en etkileyici Pepsi futbol takımını kurduk. Takımımız gerçek anlamda marka ruhumuzu sergileyen ve sahaya her adım attıklarında bize heyecan ve coşku veren oyunculardan kurulu. Oyuncularımız nasıl anı yaşayacaklarını biliyorlar ve futbolseverlere heyecan verici ve cazip içerikler, ürünler ve deneyimler sunmak ve onları sevdikleri bu oyuna daha da yaklaştırmak için yıl boyunca onlarla birlikte çalışacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pepsi, Süper Küresel Futbol Takımıyla Golü Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement