Pereira: "7 Yılda Sadece 1 Kere..." - Son Dakika
Spor

Pereira: "7 Yılda Sadece 1 Kere..."

Pereira: "7 Yılda Sadece 1 Kere..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eskişehirspor maçında kendilerini en çok zorlayan faktörün hava şartları olduğunu belirtti.

19.01.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eskişehirspor maçında kendilerini en çok zorlayan faktörün hava şartları olduğunu belirtti.

Sonuçtan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Portekizli hoca, "Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Vitor Pereira, "İlk olarak bizi en çok zorlayan kısım hava şartlarıydı bu akşam. Çok soğuk bir havada oynadık ve bazen maçın öyle anları vardı ki sanki oyuncularımızın kaslar istedikleri hareketleri yapmasına izin vermiyordu soğuk havadan dolayı. Sanki donmuş gibi görüntüler ortaya çıktı. Gerçekten hareket etmenin zor olduğu bir akşam yaşadık. 7 yıldır burada sadece bir galibiyet alabilmiş bir Fenerbahçe vardı ama bu akşam böyle zorlu bir deplasmandan 3-0'lık galibiyetle ayrılmayı bildik. Kesinlikle zor bir maçtı. İyi bir taraftar grubu olan bir takıma karşı oynadık. Maçın başından sonuna kadar ev sahibi takımı çok iyi bir şekilde desteklediler. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. 1-2 gol daha atabilirdik. Mutluyum sonuçtan dolayı. Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Zorlu bir lig olacağını her geçen hafta tekrar görüyoruz ama biz hazırız bu mücadeleye" dedi.

Basın Toplantısı

Portekizli çalıştırıcı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına geçti.

Karşılaşmayı değerlendiren Portekizli çalıştırıcı, "Çok zorlu bir maçı geride bıraktık. Son 7 yılda Fenerbahçe buradan sadece bir defa galibiyetle ayrılmıştı. Zorlu bir atmosferden 3 puan aldık. 3 gol attık, bir iki gol daha atabilirdik. Gol yememekte bizim açımızdan önemliydi. Şampiyonluk yolunda bu maçlar çok önemli. Takımımın genel performansından memnumum ve mutluyum. Hedefimiz net. Biz bu ligde şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Pereira'dan galibiyet yorumu:

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Pereira: '7 Yılda Sadece 1 Kere...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement