Pereira'nın Tek İsteği..." - Son Dakika
Spor

Pereira'nın Tek İsteği..."

Pereira\'nın Tek İsteği..."

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Lazar Markovic, verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

02.02.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Lazar Markovic, verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Sarı lacivertli oyuncu futbola başladığı yıllardan Fenerbahçe'ye transfer olduğu döneme kadar birçok konuya açıklık getirdi.

İşte Markovic'in röportajından satır başları;

"Ağabeyimin Partizan'a gitme durumu söz konusu oldu. Annem de, Partizan Belgrad'da olduğu için oraya tek başına gitmesini istemiyordu. Sırf bu nedenle beni de Filip'le yolladı. Aslında onun açtığı kapıdan ben de girmiş oldum ve ben de bir süre sonra Partizan'da futbol oynamaya başladım."

" Liverpool'un eski teknik direktörü ile ilişkilerim gayet iyiydi ama bir günde ne olduğunu anlamadığım bir şekilde her şey değişti, hiç oynamamaya başladım. Bu sezon başında artık kulübede bile bana yer verilmemeye başlandı. Hiç kimse konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Durum bu seviyeye gelince ben de ayrılma kararı aldım."

"BELKİ OYNASAYDIM..."

"Juventus ile yarı final oynamıştık. O maçta açıkçası ben hiçbir şey yapmadım ama maalesef hak etmediğim bir şekilde cezalı duruma düştüm. Belki oynasaydım, o maçtan galibiyetle ayrılabilirdik. Belki kupayı müzemize götürebilirdik."

"Biz Lokomotiv Moskova'dan daha iyi bir takımız. Her iki karşılaşmaya da galibiyet düşüncesiyle çıkacağız. Final konusunda çok hırslıyım zaten. Final oynamak en büyük isteğim. Takımımla o noktalara gelebileceğimize inanıyorum. Yapmamız gereken; Avrupa Ligi'nde iyi bir performans ortaya koymak, iyi bir futbol oynamak ve finale kadar gitmek."

"LIVERPOOL VE FENERBAHÇE TARAFTARI..."

"Anfield Road'da her maç öncesi "You will never walk alone" şarkısını duyar ve o coşkuyu yaşarsınız. Burada ise her saniye taraftarların coşkusunu ve size verdiği desteği hissedebiliyorsunuz. Bence; Liverpool ve Fenerbahçe taraftarları dünyanın en iyi taraftarları"

"Aynı daha önce oynadığım Portekiz ve İngiltere Ligleri gibi, karşılaşmalar son derece zorlu ve mücadeleci geçiyor. Vitor Hoca'nın benden tek istediği Portekiz'deki gibi oynamam ve İngiltere'de öğrendiklerimi üzerine katmam. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

"Bisiklete binmeyi çok seviyorum ve fırsat buldukça biniyorum. Play Station oynuyorum, Sırp televizyonlarını izliyorum, film ve dizi seyrediyorum."

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Pereira'nın Tek İsteği...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement