Pervari'de 55 Kız Öğrenci Sinemayla Buluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Pervari'de 55 Kız Öğrenci Sinemayla Buluşturuldu

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Pervari ilçesine bağlı Beğendik Belediyesi, 55 kız öğrenciyi sinemayla tanıştırdı.

29.05.2017 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Pervari ilçesine bağlı Beğendik Belediyesi, 55 kız öğrenciyi sinemayla tanıştırdı.

Beğendik Belediyesi, belde halkının müşterek ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra eğitim ve sosyal alanda da önemli hizmetler sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Pervari Belediyesinin de katkılarıyla hem kız çocuklarının okullaşma oranını teşvik etmek hem de TEOG sınavı sonrası öğrencilerin stres atmasını sağlamak amacıyla Beğendik Ortaokulu 8. sınıfta eğitim gören 55 kız öğrenci günübirlik geziyle Siirt'e götürüldü.

Gezi kapsamında Siirt'teki ortaöğretim kurumlarını ziyaret eden öğrenciler, şehir turunun ardından sinemaya götürüldü.

Pervari Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Şeker, yaptığı açıklamada, kız çocuklarının okullaşma oranını artırmak için ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştıklarını belirterek, "Belediyemizin sosyal-kültürel faaliyetleri kapsamında kız öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak, eğlenmelerine vesile olmak ve çocuklarımızın kişisel gelişimlerinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla, etkinlik düzenledik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pervari'de 55 Kız Öğrenci Sinemayla Buluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement