Perwer'in Yeğeni HDP'den Aday Olacak - Son Dakika
Güncel

Perwer'in Yeğeni HDP'den Aday Olacak

Perwer\'in Yeğeni HDP\'den Aday Olacak

Kürt sanatçı Şivan Perwer'in yeğeni Mehmet Perver Aygün, HDP'den aday olacağını söyledi.

19.02.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kürt sanatçı Şivan Perwer'in yeğeni Mehmet Perver Aygün kendisiyle ilgili yazılı ve görsel medyada çıkan AK Parti milletvekili aday adaylığıyla ilgili haberleri yalanladı. Aygün, önümüzdeki günlerde HDP'den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Bazı yazılı ve görsel medya organlarına düşen Kürt Sanatçı Şivan Perwer'in yeğeni Mehmet Perver Aygün'ün Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili aday adayı olduğu yönündeki haberlere yalanlama geldi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Haliliye İlçe Binasında HDP Şanlıurfa İl Eş Başkanı Rıdvan Yavuz'la bir araya gelen Mehmet Perver Aygün, yaptığı açıklamada söz konusu haberleri kınadığını ve önümüzdeki günlerde HDP'den 2015'teki seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını kaydetti.

HDP İl Eş Başkanı Rıdvan Yavuz ise, basında çıkan haberlerin yalanlanması için ailenin kendilerini ziyarete geldiğini belirterek şunları söyledi:" Birkaç gündür basında çıkan bir haber var. Aile bizi ziyaret ederek o haberle ilgili yalan ve yanlış haber olduğunu kendileri burada belirtiyorlar. Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa milletvekilliği aday adaylığı pazartesi günü resmi olarak başlamıştı. Ayın 2'sine kadar başvurular devam edecek. Yeni yaşam çağrısı çizgisiyle kadınlarımıza, gençlerimize, ailelerimize bütün Urfa halkına kapılarımız açık. Herkesi aday adayı olma noktasında yeni yaşam çağrısı çizgisi çevresinde bizlerle beraber barajları yıkmaya davet etmiştik. Başvurular noktasında gelecek arkadaşlarımızdan memnuniyet duyarız. Kapılarımız bütün Urfa halkına açıktır, bunun altını özellikle çiziyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Perwer'in Yeğeni HDP'den Aday Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement