PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nden Görkemli Cumhuriyet Balosu - Son Dakika
Güncel

PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nden Görkemli Cumhuriyet Balosu

PERYÖN Güney Marmara Şubesi\'nden Görkemli Cumhuriyet Balosu

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güney Marmara Şubesi, Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü muhteşem bir baloyla kutladı.

30.10.2014 11:52  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet'in ilanının 91. yılı dolasıyla Almira Otel'de gerçekleşen Cumhuriyet Balosu'na, PERYÖN Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek gönüllüleri katılırken, balonun gerçekleştirildiği salon, Türk Bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla donatıldı.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun doruklara çıktığı gecenin açılış konuşmasını, PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel yaptı.

Böylesine anlamlı bir günde, birlik ve beraberlik içerisinde katılımcılarla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Özçengel, Atatürk ilkelerine, cumhuriyet devrimlerine ve bağımsızlığa vurgu yaptığı konuşmasıyla katılımcılardan tam not aldı.

"Cumhuriyet Coşkusu Üst Düzeyde"

Başkan Özçengel'in ardından sözü, baloya konuk olarak katılan ve Atatürk'ün anıları ile ilgili verdiği konferanslarla herkesin beğenisini kazanarak, pek çok ödüle sahip olan Prof. Dr. İlknur Güntürkün Kalıpçı aldı.

Misafirlere, "Cumhuriyet İmkân Demektir" konulu bir sunum yapan Prof. Dr. İlknur Güntürkün Kalıpçı, davetlilerden büyük beğeni topladı.

Gece Quarter Orkestrası eşliğinde Ata'mızın en sevdiği şarkılarla devam ederken, sahneye getirilen pastayı PERYÖN Yönetim Kurulu Üyeleri hep birlikte kestiler ve konuklar da ellerinde bayraklar ile bu coşkuya ortak oldular.

Görkemli gece hep bir ağızdan coşkuyla seslendirilen 10. Yıl Marşı'nın söylenmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nden Görkemli Cumhuriyet Balosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement