Peryön Kongre, 1-2 Kasım'da İstanbul Lütfi Kırdar'da - Son Dakika
Güncel

Peryön Kongre, 1-2 Kasım'da İstanbul Lütfi Kırdar'da

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından 26. kez düzenlenecek PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 1- 2 Kasım'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

26.09.2018 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PERYÖN- Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından 26. kez düzenlenecek PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 1- 2 Kasım'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

PERYÖN'den yapılan açıklamaya göre, kongrede bu yıl "Bugün, Yarın, Gelecek" konuşulacak.

Kongrede "Geleceği öngörmeden ve bugünden inşa etmeden, yarını yaşamak mümkün mü?", "Hangi teknolojilere yatırım yapmak, nasıl bir dünyaya hazırlanmak gerekiyor?", "Otomasyon ile dost olmak şart ama yapay zekalar işlerimizi elimizden almaya mı çalışıyor?" konuları konuşulacak.

Farklı çalışmalar, gelecek 10 yıl içinde yaşanacak teknolojik gelişmelerle insanların iş yapış biçimlerinin yüzde 53 değişeceğini gösteriyor.

Geleceğin iş gücü alanı için yapılan araştırmalara göre ölçümlenebilir stratejiler ve performansın ön planda olacağı iş dünyasının yakın geleceğinde, hem kurumlar hem de çalışanlar, "freelance" çalışma gibi esnek iş modelleri ve mobiliteye daha çok odaklanacak. 2030 yılında tam zamanlı işe sahip ekiplerin oranının sadece yüzde 9 olacağı tahmin ediliyor. Şirketler, yaratıcı ve inovatif olan özel yeteneklere karşı daha cömert davranacak.

Yapay zekanın ihtiyaç duyacağı yeteneği tanımlamak ve bulmak hiç olmadığı kadar zorlaşacak. İK, şirketten ayrı bir fonksiyon olarak tanımlanmayacak. Girişimci liderler, çalışanlar ile ilgili süreçler için dış kaynak kullanımından ve otomasyondan yararlanacak.

Çalışan tarafına bakıldığında ise iş insanlarının yüzde 74'ü, gelecekte işlerini kaybetmemek için yeni beceriler öğrenmeye veya yeni eğitimler almaya şimdiden hazır.

Kongre, bu yıl katılımcılarını hem günümüz gerçekleri ile yüzleştiriyor hem de geleceğe dair öngörüleri masaya yatırıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Peryön Kongre, 1-2 Kasım'da İstanbul Lütfi Kırdar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement