Pesaro Basket takımında iki oyuncu koronavirüse yakalandı - Son Dakika
Spor

Pesaro Basket takımında iki oyuncu koronavirüse yakalandı

Pesaro Basket takımında iki oyuncu koronavirüse yakalandı

İtalya Ligi basketbol ekiplerinden VL Pesaro Basket, iki oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İtalya'da yayılan koronavirüs nedeniyle iki Amerikalı oyuncu Troy Williams ve Zach Thomas takımdan ayrılmıştı.

11.03.2020 17:42  Güncelleme: 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Basketbol Ligi'nde karşılaşmalar, ülkede yayılan koronavirüs nedeniyle uzun süredir sekteye uğrarken Victoria Libertas Pesaro Basket takımı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takımdaki iki basketbolcunun koronavirüse yakalandığını belirtti.

Pesaro Basket takımında iki oyuncu koronavirüse yakalandı

PESARO BASKET LİGDE SON SIRADA YER ALIYOR

Kulüp, ayrıca sağlık otoritelerinin önerilerini takiben gerekli önlemlerin alındığını vurguladı. İtalyan ekibinde iki Amerikalı oyuncu Troy Williams ve Zach Thomas, ülkede yayılan koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılma kararı almıştı. Pesaro Basket, İtalya Ligi'nde oynadığı 20 karşılaşmada aldığı 1 galibiyetle son sırada yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Pesaro Basket takımında iki oyuncu koronavirüse yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • turgut: abd de ölen varmıymış 0 0 Yanıtla
  • cafer ama can cafer: BUNLAR NE YIYOLAR NE YAPMIŞLAR ORTAK NOKTALARI NE BULUNSUN VE INSANLARA SOYLENSIN HERKEZ ONA GORE DAHA DIKKAT ETSIN 0 0 Yanıtla
  • ramazan elazığ: bakın bu olay çok manıpüle edıldı zaten dünyada heryıl ortalama 100 bın kışı grıp nezle ve benzerı enfeksıyonlardan ölüyor corona sadece grıb salgının bır derece ağır olanı medya halkı halk medyayı manıpüle edıyor zaten 4 bın ölu hastaya bakın neredeyse tamamı 60 yaş üstü coronaya yakalan ölecekmış gıbı kanı var yok öyle bışey 100 bın kışı atlattı bu hastalığı küçük bı nezlede bıle heryıl bınlerce ınsan öluyor ınsanları kargaşaya sebebsız sürüklüyorlar hjyene dıkkat edın yemışım coronayı 0 0 Yanıtla

Advertisement