Peskov: Türkiye Cumhurbaşkanı Basın Danışmanı'nın Yerinde Olsaydım İstifa Ederdim - Son Dakika
Güncel

Peskov: Türkiye Cumhurbaşkanı Basın Danışmanı'nın Yerinde Olsaydım İstifa Ederdim

Peskov: Türkiye Cumhurbaşkanı Basın Danışmanı\'nın Yerinde Olsaydım İstifa Ederdim

Rusya Devlet Başkanı'nın Basın Danışmanı Peskov, "Bu görevde olsaydım ve yaşananlar ben bu görevdeyken yaşansaydı, istifa ederdim" dedi.

26.03.2016 15:24  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı'nın Basın Danışmanı Dmitri Peskov, "Pravo Znat" TV programına açıklamalarda bulundu. Peskov, Türkiye Cumhurbaşkanı Basın Danışmanı'nın yerinde olsaydı istifa etmeyi tercih edeceğini söyledi.

"YAŞANANLAR BEN BU GÖREVDEYKEN YAŞANSAYDI İSTİFA EDERDİM"

Kremlin sözcüsü "Pravo Znat" TV programında yaptığı açıklamada, "Bu görevde olsaydım ve yaşananlar ben bu görevdeyken yaşansaydı, istifa ederdim" ifadesini kullandı.

"ŞU ANDA RUSYA TÜRKİYE'YLE HİÇBİR TEMASA HAZIR DEĞİL"

6 ay önce Rusya ve Türkiye'nin ilişkilerinin örnek gösterilecek halde olduğunu, fakat daha sonra bir felaketin yaşandığını belirten Peskov, "Bu felaketin sebebi Ankara ve sadece o bunun sonuçlarını en aza indirebilir. Şu anda Rusya Türkiye ile hiçbir temasa hazır değil. Ankara bu durumda yapılması gerekeni yapmazsa, temas kurmak söz konusu bile olmaz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Peskov: Türkiye Cumhurbaşkanı Basın Danışmanı'nın Yerinde Olsaydım İstifa Ederdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • METE: BENDE SENIN TEROR SILAH VEREN MASUM INSANLARI OLDUREN CUMHURBASKANIN YERINDE OLSAM ISTIFA EDERDIM 18 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP : ÖĞRETMEN GAZETECİ BİLİM ADAMI ASKER YARGIÇ HAKİM ADALET ADAMI DOKTOR MÜHENDİS AVUKAT VS YETİŞTİRMEK BUNLARIN İŞİNE TERS GELİR BUNLARA İMAM LAZIM MÜEZZİN LAZIM NEDENİ DÜŞÜNMEYEN İRDELEMEYEN SORGULAMAYAN ANLAMAYAN BİLMEYEN HÖDÜK GİBİ BİR TOPLUM YARATARAK 1000 TL ALAN ADAMA ŞÜKRETMESİNİ ÖĞRETEREK NALINCI KESERİ GİBİ KENDİLERİNE YONTMAK SURETİYLE ATI ALARAK ÜSKÜDAR I GEÇMEKTİR... 5 14 Yanıtla DRVŞ: NE YANİ RUS UCAKLARI ÜLKEMİZİ TACİZ EDECEK BİZDE BOYUN EĞECEZ ÖYLE Mİ? SENDE Kİ DÜŞÜNCEYE GÖRE SENİ DE TACİZ ETSELER SESİNİ ÇIKARTMICAN DEMEK:d 18 0
  • ELAZIĞ: SENİN SAHİBİNİN EMRİYLE SURİYEDE HER GÜN YÜZLERCE MASUM SİVİL ÖLDÜRÜLÜYOR SENDE SAHİBİNDE İSTİFA ETSİN. 15 0 Yanıtla
  • Hansel: mal lla bu sapıttı 8 2 Yanıtla
  • gerçek: sen görevdeyken yaşandı bu olaylar hala istifa etmedinmi sığır rus ? 7 0 Yanıtla

Advertisement