Pet Şişe ve Terlikten Sonra Yumurta da Silah Sayıldı - Son Dakika
Genel

Pet Şişe ve Terlikten Sonra Yumurta da Silah Sayıldı

Pet şişe ve terlikten sonra yumurta da silah sayıldıARŞİV - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a yapılan yumurtalı saldırıda yumurta silah sayıldı, hakkında dava açılan şahıs tutuklandı.

18.10.2017 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pet şişe ve terlikten sonra yumurta da silah sayıldı

ARŞİV - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a yapılan yumurtalı saldırıda yumurta silah sayıldı, hakkında dava açılan şahıs tutuklandı.

Edirne 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, selfie çekme bahanesi ile Başkan Gürkan'a yaklaşarak yumurta ile saldıran Görkem H. 'kasten adam yaralamak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Eylemin silah olarak sayılan yumurta ile gerçekleştirilmesi ve kamu görevlisine karşı işlenmiş olmasını göz önünde bulunduran mahkeme, Görkem H.'ye verilen hapis cezasını 15 aya yükseltti.

Mahkeme, Görkem H.'nin saygılı tutum ve davranışları sebebiyle cezasını 1 yıl 15 güne indirdi.

Terlik ve Pet Şişe de Silah Sayılmıştı

Denizli'nin Honaz ilçesinde geçtiğimiz yıl yaşanan olayda 62 yaşındaki Şenay Güzel tartıştığı oğluna terlik fırlatmış, sonrasında ise 38 yaşındaki oğlu Hasan Güzel'in şikayetçi olması üzerine anneye 'kasten basit yaralamaya teşebbüs' suçundan 2 ila 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Davada annenin fırlattığı "terlik" ise silah sayılmıştı.

Diyarbakırlı 4 çocuk babası İbrahim Kaçan, Sur ilçesinde çıkan olaylardan çocuklarını korumak için ilçeden göç etmek zorunda kaldı. Evini Bağlar ilçesine taşıyan İbrahim Kaçan, akşam saatlerinde eşini arayarak çocuklarını sormuş, oğlunun evde olmadığını öğrenen baba, telefonla aradığı oğluna eve gelmesini istemiş, daha sonra tartıştığı oğluna pet şişe fırlatmıştı. Daha sonra Umut'un şikayeti üzerine dava açılan Kaçan, oğluna attığı pet şişenin silah sayılması nedeni ile 9 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Pet Şişe ve Terlikten Sonra Yumurta da Silah Sayıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Pet Şişe ve Terlikten Sonra Yumurta da Silah Sayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement