Pet şişelerden duvar ören öğretmenler, ödüllerini Emine Erdoğan'dan aldı - Son Dakika
Güncel

Pet şişelerden duvar ören öğretmenler, ödüllerini Emine Erdoğan'dan aldı

Pet şişelerden duvar ören öğretmenler, ödüllerini Emine Erdoğan\'dan aldı

haberleştirdiği çalışma, takdir topladı.

07.11.2019 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
haberleştirdiği çalışma, takdir topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı sıfır atık projesi kapsamında yapılan 2'nci Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde de çalışma değerlendirildi ve öğretmenler İstanbul'a çağrıldı. Çalışma, uluslararası sıfır atık zirvesinde yılın jüri özel ödülünü aldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'sıfır atık' zirvesine katılan öğretmenler Yusuf Aktaş, Ramazan Çakır, Kübra Karakaya, Çelebibağı Sıtkı Kurum İlkokulu'nda görevli Özge Özen Aktaş ile Nişancı Mahallesi İlkokulu'nda görevli Zehra Molla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan 'yılın jüri özel ödülü'nü aldı.'ERCİŞ'TEKİ PROJENİN ÖDÜL KAZANDIRMASI ÇOK GÜZEL'

Ödülünü alan Derekent Okulu öğretmenlerinden Ramazan Çakır, bunun kendilerine büyük mutluluk yaşattığını belirterek "İlçe kaymakamlığımız ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün destekleri ile başlattığımız projemizin bu derece ilgi görmesi bizi çok mutlu etti. Çok güzel reaksiyonlarla karşılaştık. Erciş'in 45 kilometre uzağında Derekent köyünde yapılan çalışma size en iyi jüri ödülü kazandırıyorsa bu çok güzel bir mutluluktur. Biz öğretmenler olarak bize bu ödülü layık gören Emine Erdoğan ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür ediyoruz. Farkındalık için yaptığımız proje amacına ulaştığı için çok mutluyuz" dedi.


- Van
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pet şişelerden duvar ören öğretmenler, ödüllerini Emine Erdoğan'dan aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi
    15:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği sağladı. Toplamda 25 üreticiye verilen yemlikler, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından teslim edildi.


Advertisement