Petra Devam, Masha Tamam - Son Dakika
Spor

Petra Devam, Masha Tamam

Petra Devam, Masha Tamam

Petra Kvitova'nın önemli bir galibiyete imza attığı günün sonunda Maria Sharapova turnuvaya veda etti.

07.09.2017 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petra devam, Masha tamamPetra devam, Masha tamamPetra Kvitova'nın önemli bir galibiyete imza attığı günün sonunda Maria Sharapova turnuvaya veda etti.

ABD Açık'ın geride kalan yedinci gününde dördüncü tur maçlarına geçildi.

Gecenin merakla beklenen karşılaşması, kadınlarda 3 numaralı seribaşı İspanyol Garbine Muguruza ile 13 numaralı seribaşı Çek Petra Kvitova arasındaydı. Son Wimbledon şampiyonu Muguruza'yı 7-6 ve 6-3'lük setlerle mağlup eden Kvitova, çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu. Geçtiğimiz yılın sonunda evinde hırsız tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu elinden ciddi şekilde sakatlanan ve eski günlerine dönmeye çalışan 2 kez Grand Slam şampiyonu Kvitova, Muguruza karşısında elde ettiği galibiyetle önemli bir başarıya imza attı.

9 numaralı seribaşı ABD'li Venus Williams ise turnuvanın ilk turunda İpek Soylu'yu mağlup eden İspanyol Carla Suarez Navarro'yu 6-3, 3-6, 6-1'lik setlerle geçerek yoluna devam etti.

Turnuvaya wild card ile katılan ve ABD Açık'taki performansıyla beğeni toplayan Maria Sharapova da dördüncü turdan ötesini göremedi. Rus tenisçi, 16 numaralı seribaşı Anastasija Sevastova'ya setlerde öne geçtiği maçta 7-5, 4-6 ve 2-6'lık setlerle boyun eğdi.

Tek erkeklerde ise 12 numaralı seribaşı İspanyol Pablo Carreno Busta, turnuvada gösterdiği performansla yıldızını parlatan Kanadalı Denis Shapovalov'u, her biri tie-break'e giden 3 sette mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Önceki turda Hırvat Marin Cilic'i eleyerek dikkati çeken 29 numaralı seribaşı Arjantinli Diego Schwartzman, dördüncü turda bu kez 16 numaralı seribaşı Fransız Lucas Pouille'u 7-6, 7-5, 2-6 ve 6-2'lik setlerin ardından 3-1 yenerek, turnuva dışında bıraktı.


8. günün programı

ABD Açık'ın sekizinci gününe dördüncü tur maçları ile devam edilecek.

Tek erkeklerde dünya 1 numarası İspanyol Rafael Nadal ile Ukraynalı Alexandr Dolgopolov, 3 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer ile 33 numaralı seribaşı Alman Philipp Kohlschreiber karşılaşacak.

Tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Çek Karolina Pliskova, ABD'li Jennifer Brady'nin, 4 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina ise 15 numaralı seribaşı ABD'li Madison Keys'in karşısına çıkacak.


Günün sonuçları

Seribaşı listesinde ilk 20'de bulunan tenisçilerin oynadığı maçlar şöyle sonuçlandı:


Tek erkekler

Pablo Carreno Busta (İspanya) (12) - Denis Shapovalov (Kanada): 3-0 (7-6, 7-6,7-6)

Diego Schwartzman (Arjantin) (29) - Lucas Pouille (Fransa) (16): 3-1 (7-6, 7-5, 2-6, 6-2)


Sam Querrey (ABD) (17) - Mischa Zverev (Almanya) (23): 3-0 (6-2, 6-2, 6-1)


Tek kadınlar

Petra Kvitova (Çekya) (13) - Garbine Muguruza (İspanya) (3): 2-0 (7-6, 6-3)

Venus Williams (ABD) (9) - Carla Suarez Navarro (İspanya): 2-1 (6-3, 3-6, 6-1)

Anastasija Sevastova (Letonya) (16) - Maria Sharapova (Rusya): 2-1 (5-7, 6-4, 6-2)

Aynı başlıkta

Amerika AçıkMaria SharapovaSporcuPetra KvitováSporcu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Petra Devam, Masha Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement