Petrol Ofisine Mehteranlı Açılış - Son Dakika
Güncel

Petrol Ofisine Mehteranlı Açılış

Petrol Ofisine Mehteranlı Açılış

Burdur Belediyesi'ne ait 3'üncü akaryakıt istasyonu Tefenni Yolu Ilıcalar mevkisinde açıldı.

19.01.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Belediyesi'ne ait 3'üncü akaryakıt istasyonu Tefenni Yolu Ilıcalar mevkisinde açıldı.

Burdur Belediyesi'ne ait Bimtaş A.Ş. tarafından işletilecek akaryakıt istasyonu, mehteran takımının gösterisiyle açıldı. Ilıcalar mevkisinde 6 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan istasyonun açılışında konuşan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, "Bu alan terk edilmişti. Bölgeye akaryakıt istasyonu yaparak yatırıma açtık. Devamını ticari alana dönüştürdük dedi.

YATIRIMCILARA ÇAĞRI

Bölgede yatırım yapmak isteyenlere çağrıda bulunan Başkan Akkaya, "Subay lojmanlarına kadar alan belediyeye ait. Hipermarket yapmak isteyen yatırımcıları yatırım yapmaya çağırıyorum. Burdur'da yatırımcılara yer gösterilmiyormuş gibi mazerete sığınılmamalı. Burdur gelişmesine kalkınmasına devam ediyor" diye konuştu.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Harun Şahbaz da "Türkiye Petrolleri, milli petrol şirketidir" dedi. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise "İnsanlar ömürlerinin geçirdiği şehirlerin daha güzel olması için çaba sarf ediyor. Burdur'da kim taş taş üstüne koymak istiyorsa önündeki engelleri kaldıracağız" diye konuştu. Burdur Valisi Nurettin Yılmaz da istasyonun hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Petrol Ofisine Mehteranlı Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement