"Peygamber Efendimizi Örnek Almalıyız" - Son Dakika
Yerel

"Peygamber Efendimizi Örnek Almalıyız"

"Peygamber Efendimizi Örnek Almalıyız"

ESOB Başkanı Rasim Fırat, Mevlit Kandili ile ilgili mesajında Peygamber Efendimizin hayatının, örnek alınması gerektiğini vurguladı.

23.01.2013 13:46  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, Peygamber Efendimizin hayatının, eşi ve benzeri bulunmayan ahlakı ve ilahi prensiplerinin örnek alınması gerektiğini vurguladı.

ESOB Başkanı Rasim Fırat, Peygamber Efendimizin yaşantısından ve güzel ahlakıyla yoğrulmuş tecrübelerinden yararlanmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu kaydetti. Başkan Fırat, Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdİ. "Peygamber Efendimizin bizlere bıraktığı bu eşsiz mirası anlayabilmek ve nesilden nesile ulaştırabilmek için Mevlit Kandili önemli bir fırsattır. Böylesine önemli gün ve gecelerin kıymetini bilmek, O'nun eşsiz ahlakını, mücadelesini adalet ve doğruluğunu hatırlamak ve tüm bunları kendi yaşantımıza uygulamaya çalışmak hayata anlam katmanın bir diğer adıdır. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid-i Şeriflerinin mübarek olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Peygamber Efendimizi Örnek Almalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement