Peygamberimizin Hayatı" Bilgi Yarışması - Son Dakika
Güncel

Peygamberimizin Hayatı" Bilgi Yarışması

Başkentte denetimli serbestlik kapsamında olan 95 hükümlünün katıldığı "Peygamberimizin Hayatı" bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

28.06.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte denetimli serbestlik kapsamında olan 95 hükümlünün katıldığı "Peygamberimizin Hayatı" bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ankara Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Ankara İl Müftülüğü iş birliğiyle 23 Haziran'da düzenlenen bilgi yarışmasının ödül töreni Ankara Adliyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kemal Demirdön, savcılar, İl Müftüsü Mefail Hızlı ve bazı hükümlü ailelerinin katıldığı ödül töreninde, TRT sanatçısı Ömer Faruk Güney ve ekibi ilahi dinletisi sundu.

Bilgi yarışmasında dereceye giren İsa Bostancı, Mehmet Altay, Yavuz Sağır, Ahmet Yağcı ve Ramazan Kılıç'a altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yarışmaya katılan 95 hükümlünün ailelerine Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce gıda yardımı yapılacağı açıklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Peygamberimizin Hayatı' Bilgi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    Türkiye Raporu'nun yaptığı ankete göre, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP birinci parti olurken AK Parti ikinci sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 35.2'si CHP'ye oy verirken AK Parti'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 29.8'de kaldı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, anket sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sonucun AK Parti için bir ilk olduğunu belirtti.


Advertisement