PFDK'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK'nin Selası Okunuyor - Son Dakika
Spor

PFDK'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK'nin Selası Okunuyor

Yardımcısına küfür ettiği iddiasıyla PFDK'ya sevk edilen Fırat Aydınus'un, "MHK'nin selası okunuyor" sözleri olay oldu.

09.03.2019 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemi Fırat Aydınus, 24. haftada oynanan Malatya- Başakşehir maçı sonrası yardımcısı Yusuf Bozdoğan ile yaşadığı küfürlü tartışma nedeniyle bir kez daha spor camiasının gündemine oturdu.

Bu olaydan sonra Fırat Aydınus, PFDK'ya sevk edildi. PFDK'dan 3 ay ceza çıkması durumunda Ekim ayında 46 yaşına basacak tecrübeli ismin hakemlik kariyeri bitecek. MHK da disiplin soruşturması bitine kadar Fırat Aydınus'a görev vermeyecek. Aydınus'un bu sezon vukuatları sadece bununla bitmiyor. Akşam gazetesine göre MHK kulislerinde konuşulan iddialar:

50 GÜNE YAKIN MAÇ VERİLMEDİ

Aydınus'un bu sezonki ilk vukuatı devre arasında Antalya'da yapılan kampta gerçekleşti. Testler sırasında Yusuf Namoğlu döneminde görev alan MHK üyelerinin de bulunduğu ortamda Fırat Aydınus, "Benim koşup koşmam önemli değil. Siz benim sayemde görevdesiniz" ifadelerini kullandı. Bu söylemler sonrası ligin ikinci yarısındaki ilk karşılaşması 10 Şubat'taki Göztepe-Alanyaspor karşılaşması oldu. Bu olay dönemin başkanı Yusuf Namoğlu'nun tepkisine neden oldu.

PFDK'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK'nin Selası Okunuyor

AYDINUS'UN TAVIRLARINDAN RAHATSIZLAR

Emekliğe hazırlanan Aydınus'un son vukuatı ise Yusuf Namoğlu'nun görevi bırakmasına yakın zamanda gerçekleşti. Hakemlerinin hazır bulunduğu bir ortamda dışarıdan duyulan sela sonrası Aydınus, 'MHK'nin selası okunuyor" ifadelerini kullandı. Bu söylemlerle MHK ile Fırat Aydınus arasındaki ipler tamamen kopma noktasına geldi.

Bazı hakemler de Aydınus'un bu tavırlarından rahatsız. Bu olaylar sonrasında hakemler arasında ayrışmalar daha da göze çarpmaya başladı. Yeni MHK yönetimi de yaşanan bu olaylardan dolayı çok rahatsız.

PFDK\'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK\'nin Selası Okunuyor

Son Dakika Spor PFDK'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK'nin Selası Okunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal: Hiç mi utanma duygusu yok, kaç yıl o camianın ekmeğini yedin . Şimdi yaşın 25-30 olsa böyle konuşabilirmisin. İnsan önce yediği kaba yapmayacak, sana yapılan haksızlık varsa basın dibinizde konuşursun. 8 0 Yanıtla
  • TEK: Hakemliği bırakır-bıraktırılır, 3-5 ay sonra herhangi bir spor pragramına yorumcu olarak çıkarılır, edepten- doğruluktan-eyyamdan....... bahseder...Tıpkı eski meslek abileri gibi.. 6 0 Yanıtla Tek e Tek: Ne yazık ki ülkemiz böyle tiplerin çabucak esasınsa ne olduklarını unutma hastalığında oldukları için bu hep aynen belirttiğiniz gibi 3 0
  • POTE "THE KING": Kutluhan BİLGİÇ var bir de..Bu adam nasıl hakem olabilmiş ve hala nasıl maç veriyorlar anlamak mümkün değil..MHK bunun maçını hiç izlemiyor anlaşılan.. 3 1 Yanıtla
  • Ezergeçer: Hepsi çakal sürüsü 0 0 Yanıtla

Advertisement