Pforzheim'da Cami Dolunca Bayram Namazı Avluda Kılındı - Son Dakika
Güncel

Pforzheim'da Cami Dolunca Bayram Namazı Avluda Kılındı

Pforzheim\'da Cami Dolunca Bayram Namazı Avluda Kılındı

Almanya'nın pforzheim kentinde bayram namazı için DİTİB Fatih Camii'ne gelen Türkler, içeride yer bulamayanınca bayram namazını avluda kıldı, ardından bayramlaştı.

04.10.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın pforzheim kentinde bayram namazı için DİTİB Fatih Camii'ne gelen Türkler, içeride yer bulamayanınca bayram namazını avluda kıldı, ardından bayramlaştı.

Bayram namazı öncesi konuşan din görevlisi Kadir Mehmet Sevgi, kurban bayramı ve kurban ibadetinin önemine değinerek tüm Müslümanlar'ın bayramını kutladı. Sevgi, "Allah'ın emirlerini yerine getirirken kayıtsız ve şartsız teslimiyet ruhuyla hareket edilmeli. Bayramda yakın akraba, komşu hastane ziyaretlerinin de aksatılmaması gerek" diye konuştu. Dernek Başkanı Hasan Basri Okumuş da, İslam dini ve kültürünün önemli bir parçası olan bayram ve geleneklerin gelecek nesillere aktarılmasının önemli olduğunu vurgularken, "Çocuklarımızın yaşadıkları ülkeye tam katılım sağlayan saygın bireyler olarak yetişmeleri de büyük önem taşımaktadır. Bu noktada siz anne ve babalara özel bir sorumluluk düşmektedir" dedi. - Pforzheim

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pforzheim'da Cami Dolunca Bayram Namazı Avluda Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement