Pharmetic "TEBESSÜM Kahvesinde" - Son Dakika
Güncel

Pharmetic "TEBESSÜM Kahvesinde"

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, dünyanın birçok yerinde sosyal sorumluluk projesi olarak saygı gören "Down Kafe" konseptiyle hazırlanmış Tebessüm Kahvesi'nde anlamlı ve güzel bir etkinliğe imza attı.

06.05.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Down sendromlu gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarıp, sosyal hayata dahil olmaları amacıyla Üsküdar Belediyesi tarafından 21 Mart 2016'da kurulan ve Burhan Felek Köşkü'nün bahçesinde hizmet veren Tebessüm Kahvesindeki etkinliğe katılan Pharmetic üyeleri çok güzel saatler geçirdiler.

Down sendromlu gençlerin sabah 08.00 dan itibaren çalışmaya hazırlıkları, gelen konuklarla ilgilenmeleri, kahvaltı servislerini yapmaları etkinliğin en güzel anlarını oluşturdu. Grup halinde yaptıkları sunumda Tek başlarına toplu taşıma araçlarına binmeyi, sosyal etkinliklere katılarak görev almayı, sosyal ilişkiler kurmayı öğrendiklerini anlattılar. Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Armağan Ener, Yönetim Kurulu ve Dernek üyeleri bu güzel proje için Üsküdar Belediyesine, Tebessüm Kahvesi'nde görev alan tüm personele teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pharmetic 'TEBESSÜM Kahvesinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement