Philip Morris/Sabancı'nın Yetenek İhracatı Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Philip Morris/Sabancı'nın Yetenek İhracatı Sürüyor

Cengiz Çilengiroğlu, Moskova Bölgesi Başkan Yardımcısı görevini üstlendi

03.06.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Philip Morris/Sabancı Ailesi'ne 2004 yılında katılan ve son olarak Satış Direktörü pozisyonunda bulunan Cengiz Çilengiroğlu, Philip Morris International (PMI) Rusya, Moskova Bölgesi Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

PMI bünyesinde geçirdiği 12 yıl boyunca, Türkiye, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve Meksika'da olmak üzere, satış ve pazarlama alanında artan sorumluluklar üstlenen Çilengiroğlu, bu atamayla birlikte global pazarlarda fark yaratan üst düzey Türk yöneticiler arasına katıldı. Cengiz Çilengiroğlu, 2013 yılında üstlendiği ve Philip Morris/Sabancı'daki son pozisyonu olan Satış Direktörlüğü görevini Şubat ayında gerçekleşen kurum içi atama ile Filiz Yavuz Diren'e devretmişti.

Philip Morris/Sabancı, sahip olduğu "know-how" ve yetenek havuzu sebebiyle, bağlı olduğu PMI içinde, "Yetenek Fabrikası" olarak değerlendiriliyor. Bu atamayla şirket, yurtdışına ihraç ettiği yeteneklere bir yenisini daha eklemiş oldu. Halihazırda 100'ün üzerinde yeteneği dünyanın farklı ülkelerindeki PMI iştiraklerinde üst düzey pozisyonlarda görev yapan Philip Morris/Sabancı, dünyanın en önemli şirketlerinin çalışan memnuniyetine yönelik insan kaynakları politikalarının denetlenmesi sonucunda verilen "Top Employer" sertifikası sahibi. Philip Morris/Sabancı, aynı zamanda "En İyi İşveren" ve "Türkiye'nin En Gözde Şirketleri" araştırmalarında ilk 50 şirket içinde üst sıralarda yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philip Morris/Sabancı'nın Yetenek İhracatı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement