Philips Yenilikleri Damga Vurdu - Son Dakika
Teknoloji

Philips Yenilikleri Damga Vurdu

Philips Yenilikleri Damga Vurdu

Philips'in sağlık ve hayatı kolaylaştırma odaklı akılcı ürünleri, bu yıl da IFA'nın yıldızı oldu.

05.09.2012 08:30  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Philips'in sağlık ve hayatı kolaylaştırma odaklı akılcı ürünleri, bu yıl da IFA'nın yıldızı oldu.

Philips HomeCooker, Philips'in Jamie Oliver'la birlikte geliştirdiği yeni mutfak ürünleri serisinin ilki olma özelliğine sahip. Aynı anda "hazırlama ve pişirme"  fonksiyonunu bir arada sunan HomeCooker'la, en yoğun gününüzde dahi mükemmel ev yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Jamie Oliver'la birlikte geliştirilen "Philips HomeCooker" ve 1950'lerin retro havasını yansıtan Philips Orijinal Radyo konsepti, fuarın en çok ilgi gören ürünleri arasındaydı.

& ;

Ses sistemleri konusundaki deneyimini yeni nesil ev eğlence sistemlerine de yansıtan Philips, IFA'da görücüye çıkardığı Philips Fidelio Wireless Hi-Fi serisi ürünleri ve kablosuz Hi-Fi sistemleri üzerine geliştirdiği benzersiz çözümleriyle; Apple, Android, tablet ya da dizüstü bilgisayarlar üzerinden yüksek performanslı, kablosuz ses aktarımına olanak sağlıyor.

Philips Orijinal Radyo konseptiyle, ilk kez 1955'te lanse edilen "Philetta 254" modelinden ilham alınarak, benzersiz bir ürüne imza atıldı.

& ;

IFA'da bir diğer Philips yeniliği ise kişisel bakım alanındaydı. Philips'in yeni 3'ü 1 arada bakım kiti, daha az aparat kullanarak, daha hızlı ve daha zengin alternatiflerle dış görünümünüzü yenilemenizi sağlıyor. Stil sahibi beyler, Philips Styleshaver'la kolay ve hızlı bir şekilde, dış görünümlerini şekillendirebilecek ve tarzlarını oluşturabilecekler.

>>

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Philips Yenilikleri Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement