Piazza, Yaza Özel Fırsatlarla Yüzleri Güldürüyor - Son Dakika
Güncel

Piazza, Yaza Özel Fırsatlarla Yüzleri Güldürüyor

Piazza, Yaza Özel Fırsatlarla Yüzleri Güldürüyor

Kahramanmaraş'ta moda ve eğlencenin kalbinin attığı Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaza özel cazip fırsatlarla ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor.

16.08.2016 09:00  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılın her dönemi, tüketicinin bütçesini düşünerek farklı kampanyalarla cazip fırsatlar sunan Piazza AVM'de, bu gelenek yaz döneminde de hız kesmeden sürüyor. Alışverişte Piazza'yı tercih edenler, hem kazanıyor hem de nezih bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyor.

MAĞAZALARIN İNDİRİM YARIŞI

Yerli ve yabancı seçkin marka karması ile kaliteli ve hesaplı alışverişin Kahramanmaraş'taki adresi olan Piazza AVM'de, mağazalar adeta indirim yarışına girdi.

Şık giyinen erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Kiğılı net %70 indirim fırsatı sunarken, tasarım çizgisi ile her kesimden kadına seslenen Hotiç de net %70 indirim ile şıklığına önem veren kadınları bekliyor. Hem cebini hem ayaklarını düşünenlerin uğrak mekanı FLO'da ise ayakkabılar, "tek fiyat" kampanyası ile 19.99 TL, 29.99 TL ve 39.99 TL'den satışa sunuluyor. Modern erkeğin yaşam tarzına ilham veren Moda Di Centone ve Ramsey'de net %50, Süvari'de ise tüm ürünlerde net %50 indirim, AVM ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

YAZA ÖZEL FIRSATLAR BİTMİYOR

Kentin çekim merkezi Piazza'da yaza özel indirim fırsatları bunlarla sınırlı değil. Batik tüm ürünlerde %70, ikinci üründe artı %50, Derimod %70, Sarar tüm yaz ürünlerinde %50, BG Store da yine %50 indirim fırsatı ile ziyaretçilerini bekliyor.

U.S. Polo Assn yaza özel net %50, Vakko "büyük yaz indirimi" kapsamında %50, artı %20, Bambi, Arena ve Tergan net %70 indirim ile müşterilerini karşılarken, Kemal Tanca %50'ye varan indirim ve net %20 ikinci ürün indirimi uyguluyor. LTB ise %70'e varan indirim fırsatları ile yaz alışverişine ayrı bir renk katıyor.

Madame Coco tüm ürünlerde yüzde 50+50, Karaca %70, Esse ise "etiketin yarısı" kampanyası ile ziyaretçilerini mutlu ediyor. Mango'da yüzde 70'e varan indirimler, İpekyol ve Twist'te %70 indirim, D'S Damat'ta %50 indirim ve artı "3 al 2 öde" kampanyası ziyaretçilere bayram havası yaşatıyor.

Dünyaca ünlü spor giyim markası Hummel'da net %50 indirim fırsatı sunulurken, Mudo Collection'da tüm ürünlerde fiyatlar etiketin yarısı. LC Waikiki'de ise seçili ürünlerde yüzde 30, 40 ve 50 indirimler uygulanıyor. "Son fırsat" adı altında Greyder'de seçili ürünler 119.90 TL ve 149.90 TL'den satışa sunuluyor. Bebek giyiminin ünlü markası Pamidor da %70 indirim anne ve babaların yüzünü güldürürken, Deichmann "3 al 2 öde", Tudors "bir alana bir bedava", Colin's ise "tüm yaz ürünlerinde etiketin yarısı" kampanyaları ile müşterilerini karşılıyor. Ayrıca, gençlerin tercihi Loft'ta net %50, English Home'da tüm ürünlerde %50, Koton'da %70 indirim Piazza ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Piazza, Yaza Özel Fırsatlarla Yüzleri Güldürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement