Pierce Brosnan: Will'in babasını oynayacak yaşa mı gelmişim! - Son Dakika
Magazin

Pierce Brosnan: Will'in babasını oynayacak yaşa mı gelmişim!

Pierce Brosnan: Will\'in babasını oynayacak yaşa mı gelmişim!

? Merhabalar.

19.07.2020 09:20  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? Merhabalar...- Kauai'nin kuzey kıyısından merhaba. Eşim Keely ve oğullarım Dylan ve Paris'le Hawaii'deyiz.

? Hawaii ile başlayalım o zaman. Pandemi sürecini geçirecek daha güzel bir lokasyon düşünemiyorum.

Dünyadaki cennet. Burası ve burada olmak çok güzel.

? Ne zaman gittiniz Hawaii'ye?

Martta geldik. Londra'da Camilla Cabello ile "Cinderella"nın çekimlerindeydim. 13 Mart'ta prodüksiyon durdu, Kauai'ye geldik. O zamandan beri de buradayız. Kauai'de az vaka var ama yine de endişeliyim.

? İki arkadaşınızın Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini okudum...

Evet... Hayattaki kardeşim, birlikte tiyatro yaptığım arkadaşım Jay Benedict ve "James Bond" filmlerinde birlikte çalıştığım diyalog koçum Andrew Jack maalesef Covid-19 nedeniyle hayata veda ettiler. Virüs her gün tüm hayatımızı etkiliyor ve hayattaki basit şeyleri fark ettiriyor. Bir bakıma manevi bir yolculuk...

? Hawaii rutininiz nedir?

Resim yapıyorum. Burada bir stüdyom var. Kasım ayında bir sergi planım vardı ama erteleyeceğim sanırım. Bahçe işleriyle ilgileniyorum. Yüzüyorum. Okuyorum. Hemingway ve Hamlet arasında gidip geliyorum. ve dua... Her gün mutlaka dua ediyorum.

? Ressamlığınıza istinaden soruyorum. Van Gogh ve Dali birçok defa beyazperdeye aktarıldı, siz hangi ressamı oynamak isterdiniz?

Gustav Klimt'i oynamak isterim.

EUROVISION: GÖRKEMLİ, BİRAZ SAÇMA VE TUTKULU BİR GECEYDİ

? İlk James Bond filminiz "Golden Eye"ın üzerinden 25 yıl geçti. Neler hissetmiştiniz James Bond gibi ikonik bir rolü üstlenirken?

Ajansım Fred Spector'ün "Rolü aldın" demek için aramasını hatırlıyorum. 1986'da James Bond rolü için teklif gelmişti ama "Remington Steele" dizisindeki sözleşmem sebebiyle kabul edememiştim. Fred aradığında "Umarım gerçektir" dedim. Rolün tekrar hayatıma girip elimden kayıp gitmesini istemiyordum.

Çekimlerin ilk gününü hatırlıyorum. Yönetmenimiz Martin Campbell'i... Sette çalışan herkesin ve bizim yoğun iş yükümüzü hatırlıyorum. Her günümüz ilk gün gibiydi. Sorumluluk muazzamdı. Rolün kariyer yapmak için iyi bir fırsat olduğunu da biliyordum.

? "Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikayesi"ni izlerken oldukça eğlendim. Amerika'da çok az kişi biliyor Eurovision Şarkı Yarışması'nı. Eurovision hakkında sizin ne kadar bilginiz vardı?

Eurovision'u biliyordum. Londra'da genç bir aktörken. 1974'te ABBA "Waterloo" şarkısıyla yarışmayı kazandığında drama okulundaydım. O gece herkes yarışmayı izliyordu. Görkemli, biraz saçma ve tutkulu bir geceydi. Herkesin kalbi kendi ülkesi için atıyordu. O yüzden senaryo ajansıma gönderildiğinde, neyi anlattığına yabancı değildim. Çekimleri İzlanda'da yaptık. Keyifli ve etkileyici bir film. Hayallerinize tutkuyla bağlanmayı, hayallerinizi yaşamayı aynı zamanda da kim olduğunuzu kabul etmeyi kutlayan bir film. Duyguları gizli tutmak yerine açıkça gösteren bir film.

 <a class='keyword-sd' href='/pierce-brosnan/' title='Pierce Brosnan'>Pierce Brosnan</a>: Will'in babasını oynayacak yaşa mı gelmişim!

AKSANLAR HER ZAMAN ZORLAYICIDIR

? Will Ferrell ile çalışmak nasıldı?

Will'in yaptığı işlerin büyük hayranıyım. Eurovision Şarkı Yarışması'nı da biliyordum ama filmde Will'in babasını oynamak mı? Will Ferrell'ın babasını oynayacak yaşa mı gelmişim! (Gülüyor) Will Ferrell ve Rachel McAdams. İkisiyle de çalışmak güzeldi. Filmi çektiğimiz lokasyon da harikaydı.

? Filmdeki aksandan bahsedelim biraz da...

Aksanlar her zaman zorlayıcıdır. Filmde İzlanda aksanıyla konuşuyoruz. Diyalog koçlarıyla çalıştım, fakat kendime özgü de olmak istedim.Otantik olmak her zaman iyidir. Filmde duyduğun aksan hem koçlarımla üzerinde çalıştığım hem de benim oluşturduğum aksan.

? Filmdeki karakteriniz Erick Erickssong, hayaller için mücadelenin önemi hakkında harika bir konuşma yapıyor. Siz çocuklarına bu tür konuşmalar yapan bir baba mısınız?

Onları okula bırakırken konuşurdum. Yaşam, yaşama sarılmak, paylaşmak, kendinle başa çıkmak gibi konularda konuşurdum. Dediklerim içlerine işledi mi bilmiyorum. Onları İrlandalı felsefeleriyle getirip götürdüm. Yani hayatın gerekliliklerini anlatarak.Bir baba olarak çocuklarına olabildiğince fazla bilgi vermek istiyorsun. Çocuklar büyüdükçe bu devam ediyor ama sessiz bir şekilde.

ARTIK KENDİNE GELSEN İYİ BİR ADAMSIN!

? Tiyatrodan geliyorsunuz. Sanatçı olmakla ilgili bir sorum var. İşinizde her zaman kendinizi rahat hissettiniz mi?

Keşke hissetseydim... Hayır. Sürekli kendindeki ve hayattaki değişimlerle nasıl başa çıkacağını öğreniyorsun. Tam artık rahatım, sağlam bir zemindeyim ve ayaklarım yere basıyor diyorsun, kim olduğunu ve ne istediğini bildiğini düşünüyorsun, sonra yine bir şeyler oluyor ve kayboluyorsun.Gerçi ben kendi içimde hep güçlü hissettim. Tüm dünya bana karşıymış gibi hissettiğimde de bir çıkış yolu buldum.Kendime ve kalbime sessizce bir şeyler söyledim. "Hadi artık kendine gel!", "Sen iyi bir adamsın, iyi bir aktörsün", "İyi bir sanatçısın ve iyi bir babasın"... Eğer bu konuşmaları kendinle yapabiliyorsan, mutlaka bir çıkış yolu vardır.

Pierce Brosnan: Will'in babasını oynayacak yaşa mı gelmişim!

Deadpool'da oynayacağımdoğru değil

? Marvel'ın "Deadpool"unda yer alacağınıza dair söylentiler var. Doğru mu konuşulanlar?

Hayır, doğru değil. Sadece söylenti...

? Marvel filmlerini sinema olarak görmeyen kesim var. Süper kahraman filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Teklif gelse kabul eder misiniz?

Ben aktörüm. Rol teklif edilir, bana uygun olduğunu düşünürsem oynarım. Aksiyon filmi, süper kahraman filmi ya da herhangi bir tür... Ekip iyi olduğu sürece neden olmasın? Tabii ki düşünürüm yer almayı.

IRKÇILIK VE CEHALET HASTALIK

? Hawaii'de ırkçılık karşıtı protestolardan uzaktaydınız. Takip etme şansınız oldu mu? Siz nasıl yorumluyorsunuz yaşananları?

Biliyor musun, Covid-19 hastalığı var, ırkçılık hastalığı var, iklim değişikliğine karşı cehalet hastalığı var... Tünelin sonunda ışık olduğuna dair umudum var. Doğru, burada dünyanın sert gerçekliğinden kopuğuz. Dalgaların sesleriyle uyanıyoruz ama olan bitenleri birinci ağızdan dinlemek için Los Angeles'taki ve Londra'daki arkadaşlarımızla temas halindeydik...

PRENS CHARLES İLE TEMAS HALİNDEYDİM ONUN COVID-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

? Röportajın başında Londra'da "Cinderella"nın çekimlerini yarıda bırakıp Hawaii'ye gittiğinizi söylediniz. Pandemi öncesi çekimler ne aşamadaydı?

Hala çekilmesi gereken sahneler var. Filmde ben kralı oynuyorum. Minnie Driver da benim kraliçem. İngiltere'nin kuzeyinde, Blackpool'da çekimdeydik. "Cinderella"nın balo salonunda prensle dans ettiği ve ayakkabısını kaybettiği sekansı çekiyorduk. Pandemi söylentileri çınlamaya başladı, biz de toparlandık ve Londra'ya gittik. Londra'da Prens Charles ile de temas halindeydim. Yardım vakfının elçisi olduğum için Palladium'daki davette beraberdik. Sanırım çarşamba günüydü davet. Cumartesi günü de uçağa atlayıp Hawaii'ye doğru yola çıktım. Prens Charles, Covid-19 pozitif çıktı. Ben de kendimi Kauai'de 2 hafta karantinaya aldım. Süreç böyle başladı...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Pierce Brosnan: Will'in babasını oynayacak yaşa mı gelmişim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ceyda Düvenci'nin yaş günü romantik bir mesajla kutlandı
    13:10 Ceyda Düvenci'nin yaş günü romantik bir mesajla kutlandı

    Ünlü radyocu Güçlü Mete, sevgilisi Ceyda Düvenci'nin 46. yaş gününü sosyal medyadan romantik bir mesajla kutladı. Mete, paylaştığı fotoğrafın altına 'Yaşamın bir mucizesi... 16 Nisan'da ailesine, bu sene de benim hayatıma Ceyda doğar... Nice mutlu yaşlara sevgilim' yazdı. Ceyda Düvenci ise Mete'ye 'Seni çok seviyorum' karşılığını verdi.

  • Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddialarına cevap verdi
    13:10 Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddialarına cevap verdi

    Ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddiaları ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu'nun verdiği röportajda, annesinin evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu olduğunu ve bir ablasının da ünlü bir gazeteci olan Uğur Dündar'ın babası olduğunu söyledi. Uğur Dündar ise bu iddialara yanıt vererek Adli Tıp Kurumu'nun DNA incelemesini tamamladığını ve biyolojik babalık iddiasını reddettiğini açıkladı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın Hakkında Dava Açmaya Hazırlanıyor
    13:09 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın Hakkında Dava Açmaya Hazırlanıyor

    Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada birlikte yer aldıkları görüntüleri dolaşıma sokulan Cansu Taşkın hakkında dava açmaya hazırlanıyor. Taşkın ve kardeşi, Erdoğan'ın çiftlik evinde çektirdikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaşarak ilişki iddialarını doğruladı. Erdoğan'ın avukatlarına talimat vererek iki isim hakkında dava açılması için adımlar atıldı.

  • Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti
    11:52 Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

    Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı.

  • Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı
    11:43 Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı

    Paris Hilton, Coachella Müzik Festivali'nde VIP alanından, Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce için yer açılmak amacıyla çıkarıldı. Hilton ile birlikte birkaç A sınıfı misafir de alandan çıkarıldı. Hilton, eşi Carter Reum ve arkadaşlarıyla VIP platformunda parti yaparken görüldü. Ancak güvenlik, Swift ve Kelce'nin geleceği için herkesi VIP alanından çıkardı. Taylor Swift, festivali arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti ve sevgilisi Travis Kelce'nin setine katıldı.

  • Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı
    11:18 Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadın cinselliğine adanmış pahalı bir abonelik tabanlı web sitesine üye olduğunu açıkladı. Watson, bu siteyi 'değerli' olarak nitelendirdi ve daha uzun süre var olmasını dilemişti. 2014 yılında kurulan web sitesi, kadınların orgazm olmasını sağlamak için eğitici videolar sunuyor. Site, kadın cinselliği çevresindeki tabuları yıkmayı ve kadınların zevk deneyimlerini çevreleyen karmaşıklıklarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

  • Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor
    11:17 Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor

    Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yayınlanacak 59. bölüm fragmanında boşanma kararı alan Nursema, eve gittiğinde eşi Umut'u kendi yatağında başka bir kadınla yakalıyor.

  • K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti
    11:08 K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti

    30 yaşındaki K-pop yıldızı Park Bo Ram, bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Polis, şarkıcının ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

  • Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri
    11:06 Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri

    1985 yılında çekilen 'Keriz' filminin Aksaray'ın Gücünkaya köyünde oynayan köy halkı, hatıralarını anlattı. Kemal Sunal'ın Türkiye'yi güldürdüğü ama kendi hiç gülmediği belirtildi. Filmin çekildiği köyde halen Yeşilçam'ın izleri görülebilmektedir.

  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi
    10:30 Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi

    Süper mini elbisesiyle Kıbrıs'ta konser veren Hadise, sahnenin önüne gelerek aşağıdan görüntü almaya çalışan kameramana tepki göstererek "Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Frikik değil, bu bir mayo. Kıyafetin parçası" dedi.


Advertisement