Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda - Son Dakika
Güncel

Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan sezonun favorisi renkli chino pantolonlarıyla trendlerdeki hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor.

02.04.2014 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PIERRE CARDIN baharın canlı renklerini chino pantolonlarla koleksiyonuna taşıyor.

Stil sahibi erkeklerin vazgeçilmez markası Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan sezonun favorisi renkli chino pantolonlarıyla trendlerdeki hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor.

Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan chino pantolonlar her vücut tipine uygun yüksek kaliteli kumaşları ile bu yaz daha canlı renkleri bir araya getiriyor.Koleksiyonda doğadan ilham alan yeşil ve toprak tonlarına, denizi ve gökyüzünü simgeleyen mavi tonlarına ve göz alıcı kırmızıya kadar tüm canlı renkler mevcut, özellikle bahar ve yazın ilk dönemleri için erkeklere zengin alternatifler sunuyor.

Kullanım kolaylığı sağlayan chino pantolonları ekose gömlekler ve basic trikolarla kombinleyebilir, rahat giyimi şıklığa dönüştürebilirsiniz.

İş ve gece yaşamına uygun chino pantolonlar uygun renkteki blazer ceketlerle kombinlenerek, yeni sezonda da Pierre Cardin erkeğinin kurtarıcısı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pierre Cardin, 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement