Pierre Cardin Elini Kalbine Koyup, Dünyanın Sesini Dinledi - Son Dakika
Güncel

Pierre Cardin Elini Kalbine Koyup, Dünyanın Sesini Dinledi

Pierre Cardin Elini Kalbine Koyup, Dünyanın Sesini Dinledi

Pierre Cardin erkeği bu yaz doğanın dilini giyimine yansıtacak.

18.02.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkek modasının bir numaralı markası Pierre Cardin, 2014 İlkbahar Yaz koleksiyonunda erkekleri doğanın tüm çarpıcılığıyla sarmaya hazırlanıyor. Doğanın sunduğu bolluk ve bereketin yanı sıra insan etkisiyle çölleşmesine de vurgu yapan yeni sezon koleksiyonu, Explorer, Safari Adventure ve Dark Desert temalarıyla tüm derinliğini ve çarpıcılığını erkeklerin üzerine taşıyor.

Dünya modasında ilklerin yaratıcısı ve The Beatles'ın unutulmaz ikonik stilini tasarlayarak erkek moda dünyasında silinmeyen izler bırakan Pierre Cardin, bu yaz da yine derin temalarıyla sarsıcı ve hikayeyi barındıran tasarımlarıyla çekici bir koleksiyona imza atıyor.

Doğanın nimetlerinden başlayarak, insanoğlunun ekoloji üzerindeki tahribatı ve dünyanın kırılganlığı fikrinden yola çıkılarak oluşturulan koleksiyon, doğaya düşkün, duyarlı ve derin Pierre Cardin erkeğinin sofistike duruşunu vurgulayacak.

Keşfetmeyi seven, maceradan kopmayan ve gizemden hoşlanan erkekleri simgeleyen temalar, tabiatın en güzel renklerini ve çizgilerini Pierre Cardin çizgisinde bir araya getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pierre Cardin Elini Kalbine Koyup, Dünyanın Sesini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement