Pıerre Cardın Eşarplar Fransız Asaleti Ve Türk Motiflerini Arada Sunuyor - Son Dakika
Kadın

Pıerre Cardın Eşarplar Fransız Asaleti Ve Türk Motiflerini Arada Sunuyor

Pıerre Cardın Eşarplar Fransız Asaleti Ve Türk Motiflerini Arada Sunuyor

Fransız modasını geleneksel Türk motifleriyle birleştirerek fark yaratan Pierre Cardin eşarplar, kadınların kış şıklığına ortak oluyor.

22.11.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız modasını geleneksel Türk motifleriyle birleştirerek fark yaratan Pierre Cardin eşarplar, kadınların kış şıklığına ortak oluyor. Retro esintileri geometrik formlu modelleriyle sunan Pierre Cardin eşarplar, sıcak tonlardaki çiçek temalarıyla öne çıkıyor. İç içe geçen, birbirine paralel çizgileri ve özgün desen formlarıyla da adından söz ettiren Pierre Cardin eşarplar, romantik tarzı ve zengin desen seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Geometrik oyunlar, Fransız asaletiyle taçlanıyor

Pierre Cardin eşarplar; elegan tarzdaki geniş figürleri, dikdörtgen formlarla bir araya gelen leopar ve puantiye baskılarıyla zarif stillerin tamamlayıcısı oluyor. Minik su damlalarını andıran figürleri, modern ve sarmal kıvrımlarıyla öne çıkan Pierre Cardin yeni sezon eşarplar, romantikliğiyle kadın moda severleri büyülüyor.

Sıcak renk tonları ile kış romantizmine uzanın

Pierre Cardin eşarplar; gülkurusu ve kırmızıdan zengin modellerinin yanı sıra pembe, mor, nar çiçeği, lila, şeftali, mürdüm renkleriyle de asil duruşunu sergiliyor. Pierre Cardin 2013/2014 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan eşarplar, sıcak renk tonlarıyla ipek tuvaller üzerinde düşsel yansımalar elde ediyor.

Pierre Cardin eşarplarını, Aker Mağazaları'nda ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Pıerre Cardın Eşarplar Fransız Asaleti Ve Türk Motiflerini Arada Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement