Pikachular Japonya Sokaklarını Hareketlendirdi - Son Dakika
Dünya

Pikachular Japonya Sokaklarını Hareketlendirdi

Pikachular Japonya Sokaklarını Hareketlendirdi

Japonya sokakları tüm zamanların en sevimli festivali “Pikachu Patlaması” ile renklendi.

14.08.2017 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Japonya sokakları tüm zamanların en sevimli festivali "Pikachu Patlaması" ile renklendi.

Japonya'nın güneyindeki Yokohama kenti, bu yıl sarı kıyafetleri ve unutulmaz sesi ile hafızalara kazınan Japon çizgi filmi Pokemon'un karakteri Pikachuları ağırladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Pikachu Patlaması" adlı festivalde en az bin 500 Pikachu, Yokohama sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu. Festival kapsamında düzenlenen etkinliklere yüzlerce kişi katıldı. En az 100 Pikachu'nun yürüyüşe çıktığı festivalde birçok dansçı ve sanatçı da katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Pikachu Festivali, 2014 yılında Pokemon animasyon filminin vizyona girmesinin ardından yapılan kutlamalarla başlamıştı. Pokemon hayranlarının büyük ilgi gösterdiği festivale katılanlar Pikachu kostümü giymeyi ihmal etmedi. Japonlar, ayrıca festival boyunca telefonlarından Pokemon Go oyunu oynadı. - YOKOHAMA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Pikachular Japonya Sokaklarını Hareketlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi
    19:03 Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi

    Kazakistan'da yoğun yağışlı geçen kış sonrası eriyen kar suyu, köylere taşarak büyük bir su baskınına neden oldu. Ülkenin bazı eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edilirken, 2 binden fazla kişi tahliye edildi. Kar suyunun taşması sonucu bazı köyler tamamen su altında kaldı ve ulaşım zorlaştı. Acil Durumlar Bakanlığı, sular altında kalan köylerden 613'ünün çocuk olduğunu ve 2 bin 54 kişinin tahliye edildiğini bildirdi. Ülkede 1,7 milyon metreküpten fazla erimiş kar suyu pompalandı.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.


Advertisement