Pınar Dilşeker'in Albüm Sevinci - Son Dakika
Magazin

Pınar Dilşeker'in Albüm Sevinci

Pınar Dilşeker\'in Albüm Sevinci

Balıkesir'de bulunan ünlü sanatçı Pınar Dilşeker, beşinci albümü ile ilgili büyük bir heyecan ve mutluluk içinde olduğunu söyledi.

31.05.2013 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de bulunan ünlü sanatçı Pınar Dilşeker, beşinci albümü ile ilgili büyük bir heyecan ve mutluluk içinde olduğunu söyledi.

Hafta sonları Beyaz TV'de "Şeker Tadında" adlı programı sunan ünlü sanatçı Pınar Dilşeker, beşinci albümünü çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Balıkesirli ses sanatçısı Tamer Öztoprak'ın organize ettiği halk konseri için Balıkesir'e gelen Pınar Dilşeker, burada gazetecilerle bir araya geldi. Her Şey Aşkla Güzel isimli yeni albümündeki İstanbul Barları isimli şarkıya çektikleri klibi de bugün müzik kanalı Kral TV'de ilk defa yayınlanmaya başlanan Pınar Dilşeker, çok mutlu olduğunu söyledi. Son albümünün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Dilşeker, 5 şarkı ve 2 remiks bulunan albümündeki parçaları kendisinin seçtiğini, sevdiği şarkıları söylediğini vurguladı.

Balıkesir'in meşhur höşmerim tatlısının da tadına bakan Pınar Dilşeker, "Klibim TV'de ilk defa yayınlandı ve bunu Balıkesir'de izledim. Bu benim beşinci albümüm. İstanbul'un gece şaşalı yaşantısı var; Etiler, Ortaköy, Bebek, Taksim'deki barlara hitap eden hareketli bir şarkı. İnşallah güzel olur. Bu albümde Erkan Kaya şarkılarına yer verdim. Yetenekli genç isimlerle çalıştım, genç yetenekleri de keşfetmek lazım. Balıkesir Bigadiç'te güzel bir organizasyon var, Tamer kardeşimiz sağladı bunu. Keyifli olacak, konser adına uzun yıllardan sonra ilk defa geliyorum Balıkesir'e. Hafta sonları Beyaz TV'de cumartesi ve pazar günleri Şeker Tadında isimli programım var. Yemek bölümümüz var, astroloji var. Birbuçuk sene oldu, ikinci senemize girdik, gayet güzel gidiyor. Programcılığa bayağı bir ısındım. Kanal olarak güzel bir izleyici kitlemiz var. Daha önce Kanal A ve Samanyolu Avrupa'da bir süre sunuculuğum oldu. Sunuculğa iyice ısındım diyebilirim. Program ve albüm ikisi bir arada zor gitti, çok yorucu oldu ama buna değdi. Albüm çok kısa sürede gelişti. Yapımcı ile tanışmam bir anda bir albüme girmemiz, 5 şarkı ve 2 remiks var. Normalde bir, bir buçuk yıl alır ama biz iki ayda albüm yaptık. Albümün adı Herşey Aşkla Güzel, hemen ardından İstanbul Barları şarkısına klibimizi çektik. Şarkılar Erkan Kaya diye yeni bir isim var, yeni besteci çok güzel şarkıları var. Suat Sakarya var, Sultan Öztürk'ün şarkısı var. Bu albümden beklentim çok yüksek. İlk defa içime sinen bir albüm oldu diyebilirim. Bu albümdeki farklılık; hep kendi sevdiğim şarkıları okudum, daha önce yapımcımın istediği yönlendirdiği şarkıları okudum. Ama bu albümde kendi isteklerim doğrultusunda okudum, hep hareketli şarkılar var. Ankara havası var, Karadeniz havası var, Balkan ezgileri var. Biraz karma bir albüm oldu, her yöreye gittiğimde okunacak bir şarkı mutlaka var albümünde; o yüzden hareketli, canlı, keyifli bir albüm oldu" dedi.

Pınar Dilşeker, televizyondaki programın ara vermeden devam edeceğini, bir taraftan yaz konserlerinin de süreceğini kaydetti. Balıkesir'e yılar sonra ilk defa konser için geldiğini söyleyen güzel sanatçı, İzmir'de olan ailesine sıkça gelip gittiğini anlattı. Kral TV'de yayınlanmaya başlayan klibinin ardından telefonuna tebrik yağmuru yağan Pınar Dilşeker, albümün iyi iş yapacağına inandığını tekrarladı. Balıkesir'de tattığı dondurmalı höşmerim tatlısına hayran kalan Dilşeker, "Ben daha önce tadına bakmıştım ama klasik sade bir höşmerimdi. Bu kadar çeşidini ilk defa görüyorum, bu tatları ilk defa burada tadıyorum. Muhteşem ama bunun arkası gelecek. İnşallah bundan sonra Balıkesir'e höşmerim için geleceğiz" diye konuştu.

Balıkesirli sanatçı Tamer Öztoprak sanatçı Pınar Dilşeker'i Balıkesir'e getirmekten ve onunla beraber aynı sahneyi paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Balıkesir için çaba göstermeye devam edeceğini vurgulayan Tamer Öztoprak, herkesi Bigadiç ilçesinde Kargın Şenlikleri kapsamında verecekleri halk konserine davet etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Pınar Dilşeker'in Albüm Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement