Pınar Karşıyaka Avrupa da Başka, Lig de Başka - Son Dakika
Spor

Pınar Karşıyaka Avrupa da Başka, Lig de Başka

BU yıl Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 5 haftada 4 yenilgi alarak en kötü sezon başlangıcını yapıp düşme hattına demir atan Pınar Karşıyaka, Avrupa'da ise tam tersi bir görüntü sergiliyor.

09.11.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU yıl Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 5 haftada 4 yenilgi alarak en kötü sezon başlangıcını yapıp düşme hattına demir atan Pınar Karşıyaka, Avrupa'da ise tam tersi bir görüntü sergiliyor.

Karşıyaka, ön elemeden çıktığı FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5 maçta 4 galibiyetle zirve yarışı veriyor. Şampiyonlar Ligi'nde grubunda iç sahada oynadığı karşılaşmalarda 2'de 2 yapan yeşil-kırmızılı ekip, 3 deplasmandan ise 2 galibiyetle döndü. Karşıyaka, son olarak İspanya deplasmanında UCAM Murcia'yı normal süresi 80-80 eşitlikle biten karşılaşmada uzatmada 96-91 mağlup etti.

Sezon başından bu yana lisansı alınamayan Dustin Hogue'un sözleşmesini tek taraflı sonlandırarak ayrıldığı Pınar Karşıyaka, dizinde problem olan Dominic Waters da forma giymeyince parkeye 3 yabancıyla çıktı. Eksik kadrosuna rağmen deplasmanda uzatmaya giden mücadeleyi kazanmayı başaran İzmir temsilcisinde DJ Kennedy, 30 sayı, 13 ribaundla yıldızlaştı. Karşıyaka, grubunda 5'te 5 yaban Monaco'nun ardından 4 galibiyetle ikinci sıraya yerleşti. Ligdeki kötü gidişten sonra Avrupa'da moral bulan Pınar Karşıyaka, ligde pazar günü evinde ağırlayacağı Eskişehir Basket'i mağlup edip çıkış yakalamak istiyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Pınar Karşıyaka Avrupa da Başka, Lig de Başka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement