'Pınar Kür'ün Arabası Yok' - Son Dakika
Magazin

'Pınar Kür'ün Arabası Yok'

Aysun Kayacı. Canlı Yayının Ardından 'Müjde'nin Araba Zevki Yok Pınar Kür'ün de Arabası' Dedi.

07.06.2008 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYSUN KAYACI. CANLI YAYININ ARDINDAN 'MÜJDE'NİN ARABA ZEVKİ YOK PINAR KÜR'ÜN DE ARABASI' DEDİ.

Önceki akşam NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında yazar Pınar Kür, Aysun Kayacı'nın jeep kullanmasını ağır bir dille eleştirdi. Programda Türkiye'nin KYOTO protokolünü imzalamak için attığı adım konu edildi.

Türkiye'nin protokoldeki kuralları uygulamasının zorluğuna dikkat çeken Müjde Ar, uygulanmasını şüpheli bulduğunu ifaderken, Çiğdem Anad, 'Bu protokol gereği jeeplere de trafik yasağı gelecek' diyerek konuyu Aysun Kayacı'nın jeepine getirdi. Kayacı, 'Daha emniyette hissediyorum kendimi' diyerek İstanbul'da jeep kullanmasının nedenini açıkladı.

Şehir içinde jeepe karşı olduğunu söyleyen Pınar Kür'ün sert sözleri ise Aysun Kayacı'nın bozulmasına neden oldu. Kür, 'Jeepin ne işi var İstanbul'da Allah aşkına. İstanbul'da jeep kullanmak kadar akılsızca bir şey yok' dedi. Müjde Ar, 'Aaaa Aysun'a akılsız diyor' diyerek işi espriye vururken, Kayacı ise programdaki sessizliğini bozdu.

Ünlü manken jeep tartışmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 'Müjde Ar, emlak almaktan zevk alıyor, ki bunu kendisi defalarca programda açıklamıştır. Dolayısıyla onun araba almak gibi bir zevki yok. Pınar Kür'ün de arabası yok. Araba kullanmadığı için İstanbul trafiğinde bir kadının araba kullanmasının ne kadar zor olduğunu ne yazık ki bilmiyor. Bu yüzden onların bu konuda anlayışlı olmaması çok normal. Ayrıca İstanbul yolları çok zor ve risk teşkil ediyor. Çukuru var, kazı yapıyorlar vs... Bu bakımdan jeepin emniyet açısından avantaj sağladığı bir gerçektir...'

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin 'Pınar Kür'ün Arabası Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement