Pınarbaşı'na "Zenginleştirilmiş Kütüphane" - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı'na "Zenginleştirilmiş Kütüphane"

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki Pınarbaşı Yatılı Bölge Ortaokulu'nda "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açıldı.

24.12.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki Pınarbaşı Yatılı Bölge Ortaokulu'nda "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açıldı.

Açılış törenine, Kaymakam Mehmet Haşim Çelik, Belediye Başkanı Dursun Ataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Pirci, kurum ve okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Okul müdürü Şaban Seyhan, açılışın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kütüphanede 2 bin civarında kitap ve derginin yer aldığını ifade etti.

Kütüphanenin Milli Eğitim Bakanlığının "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında hayata geçirildiğini vurgulayan Seyhan, şöyle devam etti:

"Kütüphanemiz, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra bilgi teknolojilerine daha kolay erişim sağlayacak. Ayrıca kütüphanemizde güncel kitaplar, dergiler, bilimsel yayınlar durulacak. Öğrencilerimizin isterlerse ders dışında da internete girebilecekleri, kaynak eserleri kullanıp ödevlerini yapabilecekleri ortamı oluşturduk. Türkçe öğretmenlerimiz okulumuzdaki seçmeli okuma becerileri derslerinin de sınıf yerine bu kütüphanede işlenmesinin çocukların okuma istek ve arzularının artmasına neden olduğunu belirtilmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı'na 'Zenginleştirilmiş Kütüphane' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement