Pırlanta Toptancısına Soygun Girişimi - Son Dakika
Güncel

Pırlanta Toptancısına Soygun Girişimi

Pırlanta Toptancısına Soygun Girişimi

Antalya'nın merkezi yerindeki bir işhanının 4'üncü katında bulunan pırlanta toptancısına gelen silahlı 2 soyguncu işyeri sahibi ve sekreterini darp edip el ve ayaklarını koli bandıyla bağladıktan sonra çanta içerisine doldurduğu pırlantalarla birlikte kaçmak istedi.

01.01.2012 03:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın merkezi yerindeki bir işhanının 4'üncü katında bulunan pırlanta toptancısına gelen silahlı 2 soyguncu işyeri sahibi ve sekreterini darp edip el ve ayaklarını koli bandıyla bağladıktan sonra çanta içerisine doldurduğu pırlantalarla birlikte kaçmak istedi. Kısa sürede ellerini çözmeyi başaran işyeri sahibi Hasan Çakır, soyguncuları bir süre kovaladı, ellerindeki çantalardan birini atan şüpheliler izlerini kaybettirdi.

Olay Tahılpazarı Mahallesi Kazım Özalp Caddesi üzerinde bulunan Tolunaylar İş Merkezi'nin 4'üncü katındaki Uzman Pırlanta Toptancısı'nda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Toptancıya gelen silahlı iki kişi, işyeri sahibi Hasan Çakır ve ismi öğrenilemeyen sekreterinin ellerini ve ayaklarını bağlayıp darp ettikten sonra çantalara doldurduğu pırlantalarla kaçmak istedi. Kısa sürede ellerini çözen ve merdivenlerden soyguncuların arkasından koşan Çakır bir süre takip ettiği soygunculardan birinin elindeki çantayı atmasıyla kovalamayı bıraktı. Kovalamaca sırasında büro içerisine ve merdivenlere de pırlanta döküldü. Ancak darp edildiği için yaralanan işyeri sahibi Çakır, Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Olay yerinde inceleme yapan çok sayıda polis, kaçan soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pırlanta Toptancısına Soygun Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement