Pis Yedili Ekranlara Geri Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Pis Yedili Ekranlara Geri Dönüyor

Pis Yedili Ekranlara Geri Dönüyor

Ekranların en sevilen gençlik dizisi 'Pis Yedili' yeni bölümleriyle Show TV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

10.06.2014 12:07  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pis Yedili, refah düzeyi yüksek bir liseye mecburi kayıt yaptıran yedi gencin, steril ortamlarda gördükleri mikrop muamelesinin biraz gerçeküstü bir temsili olarak ekranlarda yer almıştı.

SOSYAL MEDYANIN EN ÇOK KONUŞTUĞU DİZİLERDEN

Resmi Facebook sayfasında yaklaşık 1 milyon 900 bin kişi tarafından beğenilen ve Twitter hesabında da 142 bin kişi tarafından takip edilen dizi, sosyal medyada hakkında en çok konuşulanyapımlarından biri olmuştu.

REYTİNGLERDE EN ÜST SIRALARDA

Senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği ve 2011 yılının Ekim ayından itibaren yayın hayatına devam eden dizinin hedef kitlesi genç nesil olmuştu. Bu nedenle reyting listelerinde çoğunlukla ilk 20′de yer alan dizi, televizyondaki ‘medyatikliğini’ interaktif mecralarda da sürdürmeye hazırlanıyor.

Pis Yedili yeni bölümleriyle Salı akşamları 20.00'de Showekranlarında olacak.

## 32852##
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Pis Yedili Ekranlara Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tansiyon: daha salakçasını icat edemediler demek ki..! 26 0 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: BU DİZİYİ SEYREDİYİMDE 2 SAAT KAFAM UZAK KALSIN TÜRKIYE DÜŞMANLARINDAN CAHILLERLE UĞRAŞMAK STRES YAPIYOR 6 4 Yanıtla
  • ankaralı: kadir doğulu çıktıktan sonra dizi çok saçma olmaya başladı.böyle okulda aşk yaşayan saçma diziler çocuklara kötü örnek oluyor.okuldaki herkes birkaç sevgili değiştiriyor.neden aile ve çocuktan sorumlu bakanlık bu işe bir el atmıyor.hem çocuklara yönelik bir filim yapacaksın ama çocuklara kötü örnekler yayacaksın varmı böyle birşey.böyle öğrencimi olur.çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar dizide. 8 2 Yanıtla
  • cappar: kura kusa dalıgıt lanet olsun..) 0 2 Yanıtla

Advertisement