Pisagor Dershanesi Edremit'te - Son Dakika
Yerel

Pisagor Dershanesi Edremit'te

Pisagor Dershanesi Edremit\'te

Balıkesir'in Edremit ilçesinde ilk kez ilköğretim dershanesi hizmete girdi.ve kalite bir şekilde verebilmek hedefimiz olacaktır.

28.05.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde ilk kez ilköğretim dershanesi hizmete girdi.

Hedeflerinin eğitim kalitesi ve öğrenci başarısını her şeyin üzerinde tutan bilinçli öğrenciler yetiştirebilmek olduğunu belirten Pisagor Dershanesi kurucu müdürü Sedat Akın, "Dershanemizde liselere hazırlık sürecini bilimsel bir alt yapı ile hazırlamak, interakitf dediğimiz tekno sınıflarda öğretimi en iyi

ve kalite bir şekilde verebilmek hedefimiz olacaktır." dedi

Akın felsefelerini ise aşağıdaki şekilde açıkladı:

ÖĞRENCİNİN DERS NOTLARI TAKİP EDİLECEK

"Dershanemizde her sınıf

ve öğrencinin seviyesine uygun bir eğitim programı uygulanmaktadır. Öğrencilerin yazılı okuldaki ders notları da takip edilerek yazılı notlarını yükseltmeleri için yarar sağlayacak okul müfredatına uygun ve üniteleri 1 hafta öncesi öğrencinin okuldaki başarısını yükseltmeye uygun deneme sınavlarıyla öğrencilerimizi SBS'ye hazır hale getirebilmektedir."

EĞİTİM SİSTEMİMİZ

"Öğrencilerimize 12-14 kişilik uzman öğretmenler tarafından modern, tekno sınıflarda derslerini görmektedirler. Öğrendikleri bilgilerin kalıcı hale gelmesi için sınıflarımızda uygulayacağımız akıllı tahta sistemimizle görmeye dayalı bir öğretim uygulayacağız. Bununla birlikte sınıfta öğrenilen konuların testlerini uygulayacağımız elektronik sistem çok daha test çözümleri çalışmaları yapabilmektedir. Bu sayede öğrenciler öğrendiğini daha iyi pekiştirme imkanı bulacaklardır."

EĞİTİM KOÇLUĞU

"Öğrencilerimizin dershanemizin içinde ve dışında derslerinin durumu ile ilgilenen onun ders takibini yapan "Eğitim Koçu" dediğimiz öğretmenimizle öğrencilerimizin başarılarından sorumlu olacaktır. Öğrencilerimizin ödevlendirilmesi kontrollü ders-giriş çıkışları, okullardaki öğretmen ve öğrencinin sınav sonuçlarının değerlendirilmesi, gerekli etüd ve yazılı programlardan yararlandırılmasından sorumludur.

Bire bir takip sisteminde görsel ve işitsel olarak halen öğrencimizde sikıntı yaşıyorsak, psikolojik danışma ve rehberlik bölümümüz devreye girerek, çocuğumuzun başarısızlığında içsel olayı bulup ve bunu değerlendirip anne- babayla iletişime geçip bir üst pedogog servisine yönlendirmesi ile

en kısa sürede müdahale imkanı sunulmuş olacaktır"

KAYNAKLARIMIZ VE SINAVLARIMIZ

"Dershanemizde öğrencilere kendi yayınlarımız olan kaynaklardan verilmektedir. Bu kaynaklarımız, ' Zeka Küpü' yayınlarıdır.

Konularına göre ayrılmış, anlatımlı, görsel, kitaplar, soru bankası ünite ünite ayrılmış olarak, hazırlanmış fasikül ve yaprak test verilir.

Kitaplarımızın içinde bulunan deneme sorularında 30 deneme ve çözümü anlatan cd bulunmaktadır. Her ders için ayrı ayrı hazırlanmış SBS denemesinde yararlanıp, bir çok denemeyi birleştirip çözebileceğiniz imkanlar sunulmaktadır.

Yıl içerisinde sürekli seviye belirleme sınavı denemeleri yapılır.

Sınava bir ay kala her gün SBS deneme sınavları uygulanmaktadır.

ZEKA KÜPÜ YAYINLARI

"Konu anlatımı, soru bankası fasikülden oluşan ve yaprak testleri ile her anlamda soru çözümünü destekleyen, sınavda başarılı olabilmek için tüm öğrencilerimizi en doğru biçimde hazırlanmalarına yardımcı olmaktır."

FİYAT POLİTİKAMIZ

"Ücretlendirmemiz, genel merkezimiz tarafından Edremit ilçesinin sosyo- ekonomik durumu göz önüne alınarak özel olarak hazırlanmıştır.

Ödeme seçeneklerimizde kolaylıklar sağlanmıştır. Peşin ve taksit imkanları sağlanarak sizlere uygun bir ödeme planı olarak hesaplanmıştır. Anlaştığımız bankamızın kişiye özel kredi imkanı ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışılmaktadır."

(BT)

28.05.2012 15: 03: 55

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pisagor Dershanesi Edremit'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement