Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada

Kırşehir'de okul servisini beklerken pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralanan anne ile kızı, hastaneye kaldırıldı. Ölümden dönen küçük kızın kafasında doku kaybı olduğu ve ameliyata alınacağı belirtildi.

23.10.2018 23:19  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, okul servisini beklerken pitbull cinsi iki köpeğin saldırısı sonucu yaralanan anne ve kızı, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölümden dönen küçük kızın kafasında doku kaybı olduğu ve yarın ameliyatla ayağından alınacak parçanın nakledileceği belirtildi.

Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada

PİTBULL SALDIRISINA UĞRAYAN ANNEKIZIN VÜCUDUNDA YARALAR MEYDANA GELDİ

Olay, sabah saatlerinde Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi. İlkokul 2. sınıf öğrencisi Hatice Aydoğdu, okula gitmek üzere apartmanın önünde servis beklerken, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı. Kızının yardım çığlıklarına koşan anne Sinem Aydoğdu da saldırıya maruz kaldı. Çevredekilerin müdahalesiyle köpeklerin ağzından alınan anne ile kızının vücudunda ve kafalarında yerin yaralar meydana geldi.

KÜÇÜK KIZ, AMELİYATA ALINACAK

Sinem ve Hatice Aydoğru, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve başından et parçası koptuğu belirlenen Hatice Aydoğdu, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yarın (Çarşamba) ameliyata alınacak olan küçük kızın ayağından alınacak dokunun kafasına nakledileceği belirtildi.

Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada

Baba Murat Aydoğdu, kızının yaşamasının mucize olduğunu belirterek olayı şöyle anlattı:

"ÇOCUK YERE DÜŞÜNCE KÖPEK DİREK ÇOCUĞUN KAFASINI TUTUYOR"

"Kızım okula gitmek üzere servis beklerken, o sırada oradan köpekler geçiyor. Köpekler çocuğu görünce üstüne koşuyorlar. Çocukta heyecanla kaçarken ayağın takılıyor ve düşüyor. Yere düşünce köpek direk çocuğun kafasını tutuyor. Bayağı bir süre bırakmıyor. O esnada annesi hemen aşağıya iniyor ve müdahale etmeye çalışıyor. Müdahale bir iki dakika sürüyor. Çocuğu bırakmıyor köpek. Bırakmadığı içinde annesi zorla köpeğe vuruyor, bıraktırmaya çalışıyor. O esnada çocuğu bırakıp annesinin eline saldırıyor köpek. Etraftaki 4-5 kişi müdahale etmeye çalışıyor. Bazı duyarlı vatandaşlarımız müdahale ediyor ama bazıları da izliyor."

Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada

"EŞİMİN PARMAĞINDA LİF KOPTU VE PARÇALANMALAR VAR"

Murat Aydoğdu,, çocuğunun kafasında iki kısımda doku kaybı olduğunu ve yarın bacağından alınacak dokunun bu bölgelere nakledileceğini belirterek, "Estetik kısmı da ilerleyen günlerde yapılacak. Anne ve çocuğun psikolojik durumu iyi değil. Eşimin de parmağında lif kopuğu ve parçalanmalar var. Çocuğum ameliyat olduktan sonra annesininde tedavisine başlanacak. Köpek sahipli. Polis ekipleri köpeği ve sahibini ele geçirmişler. Köpeği hayvan barınağına teslim etmişler. Köpeğin sahibinden şikayetçi olacağım. Benim başıma gelen başkasının başına da gelmesin. İnsanlarımız pitbull cinsi köpek beslemesinler" diye konuştu.

Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada
Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Okul Servisi Bekleyen Anne-Kız, Pitbull Saldırısına Uğradı! Korku Dolu Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (91)

  • dede: pitbul besleyen insan psikopattır. kendini bilmeyen hayvana eğitim falan vermez yasaklansın. 23 0 Yanıtla
  • Kzk: Sahibine aynısı yapmak lazım 16 1 Yanıtla
  • Pskiyatrist: Bu tur kopegi besleyenler acik soyluyorum derin ve tehlikeli psikolojik sorunlari olan acilen tedaviye alınması gereken toplum için tehlikeli kisilerdir.bunlari sahiplenme amaci bu tür vahsi kopekle aklı sira kendisini ozdestirme gibi sapık bir fikirdir.yani asagilik kompleksi yasayan ezik ve dışlanmış kisilerdir. 15 1 Yanıtla
  • Knn: Bütün köpekleri dışarıda gezdirirken ağızlıkla gezdirmek zorunlu olmalı ayrıca pit bull sahibine çok ciddi cezalar verilmeli beslenmesi yasaklanmıştı diye biliyorum fakat bazıları hala kalabalıklar içinde bu köpekleri gezdiriyorlar.Cahillik hat safhada kendinden başkasını düşünmeyen cahil insanların topluma saygısı olmadığı için ve insanı eğitemediğimiz için bunlar oluyor.Hayvandan önce sahibini eğitmek lazım 15 1 Yanıtla
  • tek tabanca34: YEMİN EDERİM SOKAKLARA ÇIKALIM MİDEM BULANDI GÖZLRTİM YAŞARDII ŞU HALE BAK O ÇOCUK O ANNE SİZ OLABİLRDİNİZ SEESİZZ KALMAYALIMM ...NE OLURSUNUZ 14 2 Yanıtla
  • sinirli: hayvan severler nerede acaba ortalıkta görünmüyorlar türkiyede ne kadar pitpul varsa hepsi yok edilmeli 14 1 Yanıtla
  • İNSANIZ : BU NE YA PİTBUL BESLEYENLER ZATEN HAYVAN SEVER DEĞİL PİTBUL ZATEN HAYVAN DEĞİL GENİ DEĞİŞTİRİLMİŞ CANAVAR BIRAK GEZDİRMEYİ YAŞAMALARI BİLE HATA SOKAK KÖPEĞİ DOKUNMADI BİLE 15 0 Yanıtla
  • zekiii: anne ve kızına geçmiş olsun köpeği sahibi cinayet işlemiş gibi cezalandırılmalı bu cins köpekler başıboş bırakılmamalı inşallah köpeğin sahibide aynı acıyı yaşar 15 0 Yanıtla
  • Hayvanseven: Pitbul denen şey canavardır devlet Yok et artık şu cinsi 14 1 Yanıtla
  • İCİSLERİ BAKANLİGİ nin dikkatine: Sokakta güvenle gezmek istiyoruz Pitbul yok edilsin sahipleri bulunsun cezai işlem aç bırakılan pitbullarin içine atılarak verilsin izlerken bile igrendim sahiplerinden offf 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı
    09:32 Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ üyesi şahıs yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 5 şahıs gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'
    09:32 Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

  • Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı
    09:16 Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı. Operasyon sonucunda yakalanan şahısların işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı
    08:52 İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı

    Hatay İskenderun ilçesinde yaşayan bir vatandaşın parmağına batan dikiş makinesi iğnesi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartıldı. İskenderun İlçesi'nde bulunan Sakarya Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşın parmağına batan iğne, 112'yi araması üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından sorunsuz bir şekilde çıkarıldı.


Advertisement