Pizza Yapım Atölyesi - Son Dakika
Kültür Sanat

Pizza Yapım Atölyesi

Bir İtalyan klasiği pizza... İtalya denince aklımıza ilk gelen lezzettir pizza. Bu ayki atölyemizde, "Salamanka Okulu" adlı "Masal Müzik İçinde" dinletisi ile birlikte çocuklara pizza yapımını öğretiyoruz.

21.04.2017 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir İtalyan klasiği pizza… İtalya denince aklımıza ilk gelen lezzettir pizza. Bu ayki  atölyemizde, "Salamanka Okulu" adlı "Masal Müzik İçinde" dinletisi ile birlikte çocuklara pizza yapımını öğretiyoruz. İtalya'nın taze lezzetlerini ve sebze bahçelerini mutfak atölyemize taşıyoruz.

Müzik, masal ve lezzet bir arada… Bu atölyede, cocuklar birer küçük İtalyan şef olacak ve tüm maharetlerini ve yaratıcılıklarını kendi pizzalarında gösterecekler. Baharında gelmesiyle taze sebzeler, süt kokulu taze peynirler, hafif ve tabi ki sağlıklı pizzalarla kendilerini İtalyan sokaklarında bulacaklar. "Salamanka Okulu'nun" müzikleri kulaklarında yankılanırken, lezzetli pizzalarını atıştıracaklar ve İtalya'yı keşfe dalacaklar.

Eğitmen: Pasta Tasarım ve Mutfak Eğitmeni Aslı Çiftçi

Pizza Yapım Atölyesi, Müzik Masal İçinde dinletisi ile aynı konseptte gerçekleşecektir. MüziK Masal İçinde dinletisinin biletlerine de Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : CreAtolye

Mekan Adresi : Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir

Başlangıç Saati : 22.04.2017 12: 00: 00

Bitiş Saati : 22.04.2017 15: 00: 00

Kategori : Pizza Yapım Atölyesi

Tür : Eğitim

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Pizza Yapım Atölyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement