Terör Örgütü PKK, Hamile Kalan Kadın Teröristi İnfaz Etti - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütü PKK, Hamile Kalan Kadın Teröristi İnfaz Etti

Güvenlik güçlerine teslim olan Ekrem Piro kod adlı terörist ifadesinde, örgüt mensupları arasındaki cinsel istismar ve tecavüzün had safhaya çıktığını, hamile kalan kadın teröristlerin infaz edildiğini, hatta hamile kalan bir kadın teröristin idam edildiğine bizzat şahit olduğunu belirtti.

15.12.2018 17:01  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlik güçlerine teslim olan terörist ifadesinde, örgütün elebaşlarının kadın teröristlerin rızası dışında gelişen cinsel istismar ve tecavüz olaylarında cezayı yine kadın teröristlere kestiğini söyledi.

HAMİLE KALAN KADIN TERÖRİST İNFAZ EDİLDİ

Güvenlik güçlerine teslim olan Ekrem Piro kod adlı terörist verdiği ifadede, örgüt mensupları arasındaki cinsel istismar ve tecavüzün had safhaya çıktığını, hamile kalan kadın teröristlerin infaz edildiğini, hatta hamile kalan Doğubeyazıtlı bir kadın teröristin idam edildiğine bizzat şahit olduğunu belirtti.

TERÖR ÖRGÜTÜNDE KADIN TERÖRİSTLERİN İNFAZI ARTTI

Teslim olan Zana kod adlı bir başka terörist de ifadesinde, kaldıkları kampta Havva kod adlı kadın teröristin hamile kaldığı için öldürüldüğünü, Nevroz, Jiyan ve Berivan kod adlı kadın teröristlerin de kendi rızaları dışında yaşanan ilişki sonrasında hamile kalmaları üzerine sözde örgüt yöneticileri tarafından infaz edildiğini duyduğunu belirtti.

Terör Örgütü PKK, Hamile Kalan Kadın Teröristi İnfaz Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör Örgütü PKK, Hamile Kalan Kadın Teröristi İnfaz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye geliyor
    09:45 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye geliyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cuma günü Kayseri'ye gelerek sanayici ve işadamları ile görüşecek. Ayrıca bir dizi program gerçekleştirecek ve iftar programına katılacak.

  • Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor
    09:44 Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor

    Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde enkaz altında bir bacağını kaybeden Murat Akkoç, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İrade Adımları Derneği tarafından ücretsiz olarak protez bacak takılarak fiziki tedavisi yapıldı. Kaybettiği bacağına protez takılan Akkoç, artık yürüyebiliyor.

  • Bu da '10 teker' seçim kamyonu
    09:41 Bu da '10 teker' seçim kamyonu

    Ordu'nun Altınordu ilçesine bir belediye başkan adayı, 10 tekerli kamyonla seçim çalışmalarını yürütüyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim otobüsü kiralayamayan aday, kendi iş yerine ait kamyonu seçim aracı olarak kullanıyor.

  • Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi
    09:40 Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi

    Sivas'ın Ulaş ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı gerçekleştirildi.

  • Türkiye'de Hava Durumu Tahmini
    09:40 Türkiye'de Hava Durumu Tahmini

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, Marmara (Balıkesir hariç), Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu çevrelerinde yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin edilirken, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği belirtiliyor. Ayrıca, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Gümüşhane, Rize, Hakkari, Van'ın güneyi ve Şırnak'ın doğusunda yoğun karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Batı Karadeniz'de pus ve yer yer sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı yaşanması tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Hava sıcaklığının Doğu Karadeniz'de 1 ila 3 derece, batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik beklenmediği belirtiliyor. Rüzgarın ise batı kesimlerde kuzeyli, doğu kesimlerde ise güney ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumu ve günün en yüksek sıcaklıkları şu şekildedir: Ankara (Parçalı, yer yer çok bulutlu, 15 derece), İstanbul (Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, 15 derece), İzmir (Parçalı ve az bulutlu, 19 derece), Adana (Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı, 22 derece), Antalya (Parçalı, yer yer çok bulutlu, 24 derece), Samsun (Parçalı ve çok bulutlu, 14 derece), Trabzon (Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, 12 derece), Erzurum (Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, güneyinde kuvvetli yağışlar bekleniyor, 3 derece), Diyarbakır (Parçalı ve çok bulutlu, yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, 13 derece).

  • Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapandı
    09:39 Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapandı

    Hakkari'de Depin mevkisinde düşen çığ nedeniyle Hakkari-Çukurca kara yolu kapandı. Karayolları ve belediye ekipleri çalışma başlattı. Polis, Jandarma ve Karayolları ekipleri önlem aldı. Yaklaşık 10 metrelik kar yığınının bulunduğu yolun iki tarafında araçlar bekliyor. Su birikintileri ve taş düşmesi nedeniyle başka bir bölgede de temizlik çalışmaları yapılıyor.

  • Ordu'da Belediye Başkan Adayı Kamyonla Seçim Çalışmalarını Yürütüyor
    09:39 Ordu'da Belediye Başkan Adayı Kamyonla Seçim Çalışmalarını Yürütüyor

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde 33 yıllık esnaf olan Orhan Gündoğdu, maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim otobüsü kiralayamayınca kendi iş yerine ait 10 tekerli kamyonu seçim aracı olarak kullanmaya karar verdi.

  • Lapseki Kaymakamı Şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi
    09:38 Lapseki Kaymakamı Şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ilçe kaymakamlık tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere iftar verildi. Lapseki Kaymakamı ve diğer yetkililerin katıldığı iftar yemeğinde konuşmalar yapıldı ve şehitlerimiz anıldı.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • TZOB Başkanı Bayraktar:
    09:37 TZOB Başkanı Bayraktar: "Gıda ürünlerinde artan taklit üreticilerimiz için ekonomik kayıplara sebep oluyor"

    Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, gıda ürünlerinde yaşanan taklit ve tağşiş konusunda uyarılarda bulundu. Bayraktar, taklit ve tağşişli ürünlerin ekonomik kayıplara ve ihracatın olumsuz etkilenmesine sebep olduğunu belirtti.


Advertisement