PKK'lı Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekillere Soruşturma - Son Dakika
Güncel

PKK'lı Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekillere Soruşturma

HDP Diyarbakır milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında, Eren Bülbül'ü şehit eden, terör örgütü PKK'nın sözde 'Karadeniz bölge sorumlusu', 'Zeynel' kod adlı Mehmet Yakışır'ın cenazesine katıldıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

17.07.2018 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Diyarbakır milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında, Eren Bülbül'ü şehit eden, terör örgütü PKK'nın sözde 'Karadeniz bölge sorumlusu', 'Zeynel' kod adlı Mehmet Yakışır'ın cenazesine katıldıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca geçen yılın Ağustos ayında, Trabzon'un Maçka ilçesinde çıkan çatışmada, Eren Bülbül'ü (15) şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde 'Karadeniz bölge sorumlusu', 'Zeynel' kod adlı Mehmet Yakışır'ın Diyarbakır'daki cenazesine katılan HDP'li vekiller Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan soruşturma başlatıldı.

? Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş köyü Sarıtaş Yaylası'nda, geçen pazar günü çıkan çatışmada, PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirilmişti. Yapılan araştırmada teröristlerden birinin, terör örgütü PKK'nın sözde 'Karadeniz bölge sorumlusu', 'Zeynel' kod adlı Mehmet Yakışır olduğu tespit edilmişti. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lı Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekillere Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Burhaniye'de yapılan uygulamalarda 9 kişi yakalandı, 3 tabanca ve mermi ele geçirildi
    10:00 Burhaniye'de yapılan uygulamalarda 9 kişi yakalandı, 3 tabanca ve mermi ele geçirildi

    Burhaniye ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı sabit ve hareketli uygulamalarda aranan 9 kişi yakalandı. Uygulamalarda ayrıca 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermide ele geçirildi.

  • Erzincan'da Mahalli İdareler Seçimine 131 Bin 650 Seçmen Katılacak
    10:00 Erzincan'da Mahalli İdareler Seçimine 131 Bin 650 Seçmen Katılacak

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için pazar günü sandık başına gidecek. Erzincan il ve ilçelerinde toplam 462 sandıkta 131 bin 650 seçmen oy kullanacak. Erzincan Merkezde 341 sandıkta 103 bin 475 seçmen oy kullanacak. Erzincan'ın diğer ilçelerinde ise toplamda 28 sandıkta 28 bin 175 seçmen oy kullanacak.

  • Çerkeş ilçesinde 4 bin kişi iftar sofrasında bir araya geldi
    09:59 Çerkeş ilçesinde 4 bin kişi iftar sofrasında bir araya geldi

    Çerkeş ilçesinde düzenlenen iftar programında yaklaşık 4 bin kişi bir araya geldi. Çerkeş Belediyesi tarafından düzenlenen programda dua edildi ve ilahiler söylendi. Çerkeş Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Sopacı, konuşmasında birlikte oruç açmanın mutluluğunu dile getirdi ve hizmet süreleri boyunca verdikleri sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti. İftar programına AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, Ankara Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Niyazi İncesu ve vatandaşlar katıldı.

  • Aydın'da Terör Propagandası Yapan 4 Şüpheli Yakalandı
    09:57 Aydın'da Terör Propagandası Yapan 4 Şüpheli Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Didim, Efeler ve Germencik ilçelerinde terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında adli süreç devam etmektedir.

  • Edirne Valisi ve DSİ Genel Müdür Yardımcısı Edirne Meriç Sulama Tesisini İnceledi
    09:57 Edirne Valisi ve DSİ Genel Müdür Yardımcısı Edirne Meriç Sulama Tesisini İnceledi

    Edirne Valisi Yunus Sezer, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci ile Edirne Meriç Sulama Tesisinde incelemede bulundu. Sezer ve Ekinci, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üreticilere tesisin hayırlı olmasını dileyen Sezer, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Üyüklütatar köyü sınırları içerisinde yer alan ve 78 bin dekar alanı sulayacak tesisin devreye alınmasıyla, 8 köyün tarım arazileri suyla buluşacak.

  • Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bisikletiyle Oy İstiyor
    09:57 Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bisikletiyle Oy İstiyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde 'makam aracım' dediği bisikletiyle kahve kahve dolaşıp oy isteyen bağımsız belediye başkan adayı seçileceği taktirde alacağı maaşı da üstün zekalı çocukların okuması için harcayacağını söyledi. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan da bağımsız başkan adayının seçim vaatlerini dinleyen kahvehanedekiler Harun Doğru'nun vaatlerini duyunca alkış yağmuruna tuttu.

  • Aydın İl Sağlık Müdürü, Evde Sağlık Hizmetleri Hastalarını Ziyaret Ediyor
    09:56 Aydın İl Sağlık Müdürü, Evde Sağlık Hizmetleri Hastalarını Ziyaret Ediyor

    Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından takip edilen hastalara ziyaretlerini sürdürüyor. Şenkul, Güzelhisar Mahallesi'nde ikamet eden aileleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hastalar ise memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

  • Dünya sıralamasında ilk 400'de yer alan üniversiteden mezun olanlara denklik verilecek
    09:55 Dünya sıralamasında ilk 400'de yer alan üniversiteden mezun olanlara denklik verilecek

    Dünya sıralamasında ilk 400'de yer alan üniversiteden mezun olanlara denklik verilecek.

  • Adana'da kadın ve sevgilisi park halindeki kamyoneti çaldı, tutuklandılar
    09:54 Adana'da kadın ve sevgilisi park halindeki kamyoneti çaldı, tutuklandılar

    Adana'da bir kadın, 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle birlikte park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı. Kamyonetin çalınma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı soruşturan polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti ve tutuklama işlemi gerçekleştirdi.

  • Otobüste Ulu Orta Kendini Tatmin Eden Adam Olay Yarattı
    09:49 Otobüste Ulu Orta Kendini Tatmin Eden Adam Olay Yarattı

    Seyahat eden bir kadın tarafından cep telefonuyla kaydedilen video sosyal medyada büyük tepki çekti. Arka kapı önünde durarak kadına bakan orta yaşlı bir adam, otobüsteki vatandaşlara aldırış etmeden kendini tatmin etti. Kadının tepki gösterdiği adam ise kendini savunarak, 'Ben durağı arıyordum, sen beni yanlış anladın. Ben sana bir şey yaptım mı?' dedi.


Advertisement