PKK'nın Kaçırdığı 6 İşçi Serbest - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Kaçırdığı 6 İşçi Serbest

PKK\'nın Kaçırdığı 6 İşçi Serbest

PKK, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kaçırdığı 6 işçiyi serbest bıraktı.

02.06.2014 22:32  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde elektrik sayaçlarını evlerden dışarıya almak için giden ve PKK'lılar tarafından kaçırılan 6 işçi, 6 gün sonra serbest bırakıldı.

ÖRGÜT ÜYELERİ YOL KESTİ

Ağrı Dağı eteklerindeki Çiftlik köyündeki arızayı gidermek için 26 Mayıs günü giden Aras Edaş Elektrik Anonim Şirketi elemanlarının yolu örgüt üyeleri tarafından kesildi. Deniz seviyesinden 2 bin 300 metre yükseklikteki Eli mezrasında ve köyde toplam 3 aracı yakan PKK'lılar, işçiler Cumali Şeker, Fikret Dalkıç, Çetin Kara, Metin Akbaş, Metin Akkuş ile Tamer Özpelit'i yanlarına alarak kaçırdı.

ATEŞ AÇILDI

Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 27 Mayıs günü Ağrı Dağı eteklerinde bulunan Eli Mezrasına giderek yakılan araçları indirmek isterken PKK'lılar tarafından ateş açıldı.

İŞÇİLER SAĞLIK KONTROLÜNE ALINDI

PKK tarafından kaçırılan işçiler, bugün 19.30 sıralarında serbest bırakıldı. Çiftlik köye komşu olan Topçatan köyüne gelen işçiler jandarmayı arayarak bilgi verdi. Jandarma tarafından köyden alınan işçiler sağlık kontrolü için Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kontrolden geçirilen işçiler daha sonra ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Aras Edaş Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörü Hüseyin Öcal, çalışanların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Mutluyuz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel PKK'nın Kaçırdığı 6 İşçi Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TİRİLYONLUK UYŞTURUCU TARLALARI.KÜRTCÜLÜK BAHANE: bir taraftan hint keneviri bir taraftan haşhaş. PKK'nın Güneydoğu'da yol kesmeleri, belli bölgeleri giriş çıkışlara kapatmalarının haşhaşın sütünün yani morfin alım hasat mevsimine denk gelmesi tesadüf müdür? ..BENİM ESRARIMA KARIŞMA. YOKSA DAĞA ÇIKARAM HAAA:: benim esrarıma karışma. yoksa dağa çıkaram haaa... KARAKOL BAHANE EROİN ŞAHANE:esrar tarlaları ve eroin imalathaneleri kontrol edilemesin diye oralarda karakol istemiyorlar. anlayın artık. ..KAÇIRILAN ÇOCUKLARI YA SURİYEDE SAVAŞTIRIRLAR. YA DA ORGAN MAFYASINA SATARLAR. 10 SENE SONRA DA ŞURADA ŞEHİT OLDU DİYE LİSTE YAYINLARLAR. 1990 LARDA ÖLEN TERÖRİSTLERİ ŞİMDİLERDE YAYINLIYORLAR...herkesin bildiğini bir de inkar ediyorlar. utanıyorsanız yapmayın.Gariban kürt çocukları da kendilerini vatan kurtardık sanıyıi. kullanuldıklarının farkında bile deiil 3 2 Yanıtla
  • oğuz: pkk suriyede mücadele veriyor yeterince eleman sağladığı içinde ülkemizdede faaliyetlerine yeniden başladı. pkk bölgede ve köylerde devriye atıyor yol kontrol kendine göre mahkeme haraç alma yani çözüm sörecinin sonu adım adım özerklitir. çözülen devlet ve hükümettir 1 4 Yanıtla

Advertisement